BB-pariskunta Helmerillä ja Anulla on edessään yhteenmuutto, mutta hääkelloja saadaan vielä odottaa: "Katsotaan muuttorumba läpi"

BB-Helmeri ja BB-Anu ovat pian avopuolisoita.

Big Brotherista tuttu ammattiskoottaaja Helmeri Pirinen on aloittamassa uutta elämänvaihetta, kun edessä häämöttää uusperhearki BB:stä tutun Anun kanssa. Pariskunta on muuttamassa yhteiseen asuntoon Hyvinkäälle. 

Tuoreilla avopuolisoilla ei ole kuitenkaan toistaiseksi kiire avioon. Häitä saadaan odotella.

– Ei ehkä ihan vielä. Katsotaan muuttorumba läpi, asetutaan aloilleen ja katsotaan miten arki rupeaa rullaamaan yhteisessä kodissa, Helmeri nauraa.

Lapsiperhearki kuulostaisi kuitenkin rullaavan jo hyvin.

– Perheessämme oli juuri jännittävä päivä, sillä veimme juuri nuoremman pojan eskariin. Vanhempi aloitti kolmannen luokan, Helmeri kertoo iloisena Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelman pressissä MTV:lle.

Pariskunnan rakkaudessa riittääkin ruusuja, mutta risujakin on mahtunut matkaan. Pariskunta erosi hetkellisesti, mutta palasi tämän vuoden puolella uudelleen yhteen.

– Kai me vain vedämme toisiamme puoleemme. Rupesimme tapailemaan uudestaan ja se tuntui hyvältä. Pikkuhiljaa näimme enemmän ja yhteenpaluu tapahtui sitten luonnollisesti. Aika nopsaa huomasimme, ettei yksin ole kovin kivaa ja toisen läsnäolo on ihanaa.

Helmerin mukaan pariskuntaa ei haittaa se, että heitä tituleerataan BB-pariskunnaksi. Parin rakkaustarina onkin lähtökohdiltaan poikkeuksellinen.

– Mielestämme se on hauska tarina, että tutustuimme Anun kanssa erikoisessa ympäristössä ja että sitä kautta löysimme toisemme. Meitä ei haittaa, vaikka meidät muistetaankin BB:stä, hän kertoo.

Helmeri muistetaan pian myös Big Brotherin lisäksi Selviytyjät-kisaajana. Ohjelman kuvauksissa yllättävintä oli koti-ikävän määrä.

– Koti-ikävä iski kovempaa kuin ajattelin. Ikävöin kovasti Anua, poikia ja omaa perhettäni, hän myöntää.

Lue myös:

    Uusimmat