BB-Niko haluaa pois julkisuudesta

Subin ja Maikkarin chat-juontajana toimiva entinen Big Brother -asukki aikoo vetäytyä pois julkisuuden valokeilasta kesän jälkeen.

25-vuotias Niko Saarinen on suunnitellut jo tulevaisuuttaan sen verran pitkälle, että aikoo toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa kesän jälkeen.

– Olen aina halunnut radiotoimittajaksi ja haen opiskelemaan Helsingin evankeliseen opistoon radiotoimittajan linjalle, Niko paljastaa Viihdeuutisille.

Niko haluaa elämänsä järjestykseen ja samalla laittaa kuviot uusiksi. Entinen elämä ei enää kiinnosta ja nyt on saatava uutta puhtia asioihin.

– Haluan ihan sikana päästä radiotoimittajaksi ja uskon, että mulla on lahjoja alalle. Musta on saatu vaan julkisuudessa sellainen hörhön kuva, mutta se ei ole sitä oikeaa Nikoa joka mä oikeasti olen. Olen menettänyt julkisuuden takia ihan sika hyvän diilin. Ei tämä julkisuus ole niin hienoa, mitä aluksi kuvittelin, Niko tunnustaa.

Nikolla on ainoastaan yksi esikuva radioalalla, joka on ylitse kaikkien.

– Vappu Pimiä! Mä olen aina ihaillut häntä ja hän on ainoa julkkis, jota ihailen. Hän on lähtenyt chat-juontajasta ja kohonnut niin korkealla kuin Suomessa voi vain nousta. Hän on juontanut Suomen seuratuinta ohjelmaa, eli Big Brotheria, ja nyt hän jätti sen pestin. Aivan loistava muija.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat