Mainos

BB-Jenna avautuu vain kaksi kuukautta kestäneestä avioliitostaan: "Kaiken senkään jälkeen, mitä hän minulle teki, en toivo hänelle mitään pahaa"

Toistaiseksi viimeisellä Big Brother -kaudella nähdyt Dani ja Jenna avioituivat heinäkuussa 2017. Jenna avautuu Instagramissa lyhyeksi jääneestä liitosta.

Big Brother -talossa vuonna 2014 tavanneet Jenna Mäkikyrö ja Dani Öini sanoivat heinäkuussa 2017 toisilleen "tahdon". Pari avioitui Jennan kotiseudulla Ylitorniossa.

Vieraiden joukossa oli myös muita Big Brother -sarjasta tuttuja tähtiä, kuten Jussi Karttunen ja Niko Saarinen.

Mäkikyrö kertoo pitkässä Instagram-päivityksessään, että avioparin onni kesti vain kaksi kuukautta.

– Minua ei jätetty vaan minä olin se, joka ilmoitti, että avioliittomme on ohi. Tiedättekö sen tunteen, kun joku satuttaa sinua tarpeeksi paljon tavalla tai toisella ja annat kaiken jatkuvasti anteeksi? Jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja yksikin asia on liikaa. Meillä tämä tapahtui pian häiden jälkeen. Sain tietää paljon asioita, jotka olivat tapahtuneet ennen häitä, hän kirjoittaa.

– Siinä parisuhteessa en voinut henkisesti hyvin yli vuoteen. Turruin pahaan oloon, joka minulla oli lähes koko ajan, luulin sen jo olevan normaalia. Minulla ei ollut (eikä ole vieläkään) hajuakaan siitä, millainen parisuhteen pitäsi olla, koska minulla ei ole ikinä ollut tervettä ja onnellista sellasta.

Mäkikyrö toteaa tekstissä, että siinä vaiheessa, kun hän uskalsi kertoa ystävilleen, mitä suhteessa oli tapahtunut, hän tajusi, ettei voi hukata omaa elämäänsä.

– Meidän avioliitto kesti kaksi kuukautta, hyvä niin. Kaiken jälkeen muutin saman katon alle lapsuudenystäväni kanssa. Olen niin kiitollinen hänelle, perheelleni ja ystävilleni. Olen tehny paljon töitä, että olen saanut kasattua itseni kuntoon noiden vuosien ja kokemusten jälkeen, Mäkikyrö kirjoittaa.

Mäkikyro ei kuitenkaan kadu lyhyttä avioliittoa. Hän ei ole enää tekemisissä Öinin kanssa.

– En ole, enkä halua olla tekemisissä ex-puolisoni kanssa. En myöskään halua, että minua määritellään enää missään eksäni tai avioliittoni kautta. Kaiken senkään jälkeen, mitä hän minulle teki, en toivo hänelle mitään pahaa. Haluan vain olla mie, vain Jenna.

Jenna Mäkikyrö on mukana keväällä käynnistyvän Temptation Island Suomi -ohjelman uudella kaudella.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja