Bayern München koki pahimman tyrmäyksensä sitten 1970-luvun

Saksan jalkapallojätillä Bayern Münchenillä oli poikkeuksellisen karmea keskiviikkoilta. Bayern koki seurahistoriansa suurimman tappion Saksan cupissa, kun Borussia Mönchengladbach murskasi Baijerin tähtisikermän toisen kierroksen ottelussa kotikentällään peräti 5–0.

Kyseessä on Bayernin ensimmäinen vähintään viiden maalin tappio sitten vuoden 1978, jolloin se hävisi Fortuna Düsseldorfille Bundesliigassa 1–7. Cupissa Bayernin suurinumeroisin tappio ennen tätä oli 1–5-häviö Kölnille vuonna 1972.

Mönchengladbach on Bundesliigassa sijalla 12, mutta se iski sarjajohtaja Bayernin saman tien kanveesiin.

Kouadio Kone vei Gladbachin johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen, ja 21 minuutin kohdalla kotijoukkue johti 3–0 algerialaispuolustaja Ramy Bensebainin osuttua kahdesti.

Toisella puoliajalla sveitsiläishyökkääjä Breel Embolo iski isännille kaksi maalia lisää.