Bayern München juhlii mestaruutta – 24-vuotiaan tähtilaiturin palkintokaapissa jo käsittämätön määrä pystejä

Saksalaisen jalkapallon jättiseura Bayern München pysyy tukevasti Bundesliigan valtaistuimella. Bayern varmisti lauantaina jo yhdeksännen peräkkäisen liigamestaruutensa, kun sen pahin uhkaaja Leipzig hävisi vieraissa Dortmundille 2–3.

Mestaruus on Bayernille seurahistorian 31:s. Bayern on tositoimissa myöhemmin tänään kotipelissä Mönchengladbachia vastaan.

Bayernin mestaruus sinetöityi Dortmundin ja Leipzigin välisen ottelun loppuhetkillä, kun kotijoukkueen Jadon Sancho iski osuman 87. minuutilla. Sancho teki ottelussa kaksi maalia.

Mestarijoukkueesta löytyy myös melkoinen erikoisuus, sillä laitahyökkääjä Kingsley Coman voitti 24-vuotiaana jo uransa yhdeksännen liigamestaruuden. Pokaaleista kuusi on tullut Bayernissa, yksi Juventuksessa ja kaksi PSG:ssä.

Dortmund nousi voitollaan ainakin hetkellisesti neljänneksi ohi Frankfurtin. Saksasta neljä parasta joukkuetta selviää ensi kauden Mestarien liigaan. 

Suomalaispelaajien kohtaamisessa Niklas Moisanderin Werder Bremen ja Lukas Hradeckyn Leverkusen tahkosivat 0–0-tasapelin. Joel Pohjanpalon edustama Union Berlin puolestaan taipui vieraissa Wolfsburgille 0–3.

Juttua muokattu kello 19.06. Lisätty maininta Kingsley Comanin yhdeksännestä mestaruudesta.

Lue myös:

    Uusimmat