Barcelonan yli sadan miljoonan euron kohupelaaja selitteli poissaoloaan vatsakivulla – oikeasti pelasi videopelejä ystäviensä kanssa yömyöhään

Jalkapallon La Ligan Barcelonan yli 100 miljoonalla hankkima Ousmane Dembele myöhästyi viime viikolla joukkueen harjoituksista. Hän oli kertonut syyksi sen, että kärsi vatsakivuista. Tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Nyt oikea syy on selvinnyt, kertoo AS.

Kuvan videolla Dembelen La Liga -maali Rayo Vallecanoa vastaan.

Dembele oli kutsunut ystävänsä kylään pelaamaan videopelejä. He menettivät ajantajun ja pelasivat myöhään yöhön. Lopulta, Dembele unohti laittaa herätyskellon soimaan mennessään nukkumaan.

Joukkueen harjoitukset alkoivat seuraavana päivänä kello 11 paikallista aikaa. Dembele saatiin kiinni puolta tuntia myöhemmin. Hän tajusi, kuinka suuren virheen oli tehnyt ja selitteli poissaoloaan vatsakivuilla.  

Seura lähetti lääkärin Dembelen luokse tutkimaan tätä. Hän kertoi 21-vuotiaan jalkapalloilijan olevan täysin terve. Ranskalainen on tullut tunnetuksi siitä, että hän myöhästelee jatkuvasti. 

Dembelelle on hankittu kuljettaja, joka auttaisi häntä pysymään paremmin mukana aikataulussa. Hänelle oli myös palkattu kokki, jonka oli tarkoitus saada pelaaja syömään terveellisemmin. Dembele on kuitenkin antanut kokille potkut. 

Barcelonassa ollaan huolissaan siitä, että Dembelellä saattaisi olla peliriippuvuus. Se määritellään kansainvälisen terveysliitto WHO:n mukaan taudiksi, johon tarvitaan ammattilaisten hoitoa.

Dembele on parhaillaan mukana Ranskan maajoukkueessa, joka kohtaa Uruguayn tiistai-iltana.

Lue myös:

    Uusimmat