Barcelonan kriisi syvenee viikko viikolta – toisiaan seuraavat häviöt synkentävät: "Kenen muun syy tappio voisi olla kuin pelaajien?"

Cristiano Ronaldo iski kaksi rangaistuspotkumaalia, kun Juventus murskasi tiistaina Barcelonan Camp Noulla maalein 3-0 ja nousi G-lohkon voittajaksi.

Viikonloppuna La Ligassa Cadizille hävinneen katalonialaisseuran tilanne vaikeutuu jatkuvasti kentällä ja sen ulkopuolella. Peli ei osoita kehittymisen merkkejä ja seuran talous on kriisissä.

Päävalmentaja Ronald Koeman ei säästellyt omiaan tiistain ottelun jälkeen.

– Tappiomme johtui siitä, miten pelasimme ensimmäiset 25 minuuttia. Aloitimme huonosti, näytimme pelokkailta, emme olleet aggressiivisia. Näytti siltä kuin olisimme tulleet välttämään tappiota sen sijaan, että olisimme yrittäneet hallita peliä. Emme olleet hyviä, emme edes kentälle sijoittumisessa, Koeman sanoi.

– Kehityimme, mutta hävisimme ottelun ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Molemmat joukkueet olivat varmistaneet paikkansa neljännesvälierissä jo ennen tiistain ottelun alkua. Juventuksen voiton myötä joukkueet olivat 15 pisteessä, mutta torinolaisseura otti lohkovoiton paremman keskinäisen maalieron turvin.

Tulos asetti Koemanin paineen alle joukkueen hävitessä ensimmäistä kertaa tämän alaisuudessa peräkkäiset ottelut.

Rankan kritiikin kohteena niin ikään viime aikoina ollut hyökkääjä Antoine Griezmann ei lukenut tappiota Koemanin syyksi.

– Kenen muun syy tappio voisi olla kuin pelaajien? Me olemme ne, jotka menevät kentälle ja pelaavat. Meiltä puuttui kaikkea: nälkää, asennetta ja halukkuutta juosta. Kaikki oli huonoa. Jätimme tiistai-iltana todella huonon kuvan itsestämme sekä itsellemme että faneille, Griezmann sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat