Barcelona-luotsilta suorat sanat El Clasicon VAR-tuomiosta – "Sitä käytetään vain meitä vastaan"

2:28
Katso videolta VAR-tuomio ja Sergio Ramosin rangaistuspotkuosuma.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman ei ollut tyytyväinen Real Madridille tuomittuun rangaistuspotkuun.

Real Madrid sai toisella puoliajalla rangaistuspotkun, kun Clement Lenglet kiskoi Sergio Ramosin nurin rangaistusalueella. Tilanne käytiin tarkistamassa VAR-ruudulta, ja lopulta pallo vietiin pisteelle.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman ei ollut lainkaan tyytyväinen tuomioon.

– Tuollaisia paidasta repimisiä nähdään aina tuolla alueella ja minusta Ramos rikkoi ensin Lengletia. Siinä revittiin paidasta, mutta ei tarpeeksi, että hän olisi kaatunut, kuten hän teki. Minusta se ei ollut pilkku, Koeman päivittelee BBC:n mukaan.

Tuo tuomio oli lopulta ottelun käännekohta, kun Sergio Ramos upotti rangaistuspotkun verkkoon siirtäen Real Madridin 2-1-johtoon. Barcelona ei takaiskusta enää toipunut.

– Päätöksellä oli suuri vaikutus lopputulokseen, koska pelasimme siihen asti hyvin, Koeman harmittelee.

 Koemanin mukaan Barcelona ei ole hyötynyt VARista tällä kaudella vielä kertaakaan. Hollantilaisluotsi ei suoranaisesti osoittaudu VARin suureksi ystäväksi.

– En ymmärrä VARia. Minusta sitä käytetään vain Barcelonaa vastaan. Meillä on ollut viisi ottelua ja VARia on käytetty vain meitä vastaan. Se ei ole ikinä ollut meidän eduksemme, Koeman kummastelee.

Ottelun voittomaalin tehnyt Sergio Ramos oli täysin eri mieltä rangaistuspotkuun johtaneesta tuomiosta. Espanjalaistähdestä tuomio oli täysin selvä.

– Minusta se oli selvä rangaistuspotku. Hän repi paitaani, kun olin hyppäämässä palloon. On epäreilua kritisoida tuomaria noin selvästä tilanteesta, Ramos sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja