Tämä tilanne muistetaan Barcelonassa: Ronald Koeman raivona El Clasicon jälkeen – "Jälleen kerran meidän tulee vain pitää turpamme kiinni"

1:36
Barca-pelaajat piirittävät tuomarin vaatiessaan rankkaria – Jesus Gil Manzano pitää päänsä kylmänä ja antaa vapaapotkun Real Madridille.

Barcelonan valmentaja Ronald Koeman ampui sanallisesti tuomari Jesus Gil Manzanon suuntaan, kun Real Madrid kaatoi katalonialaisjätin jalkapallon Espanjan liigan huippuottelussa 2-1 lauantaina. 

Koemanin mielestä Barcelona olisi ansainnut rangaistuspotkun ottelun loppupuolen tilanteista. Vierasjoukkue vaati kahteen kertaan pilkkua, kun Martin Braithwaite meni nurin kaksinkamppailuissa Ferland Mendyn kanssa. 

– Jos olet Barcelonan fani ja katsoit ottelun, olet varmasti hyvin ärsyyntynyt tuomarin kahdesta päätöksestä. Se oli selvä rangaistuspotku, ja sitten tuomari antoi vain neljä minuuttia lisäaikaa, Koeman vaahtosi. 

Hollantilaisluotsi poistui ottelun jälkeisestä tv-haastattelusta kesken kaiken tiedusteltuaan ensin Movistarin toimittajalta mielipidettä toisesta Braithwaite-tilanteesta, joka tapahtui 83. peliminuutilla. 

– Jälleen kerran meidän tulee vain hyväksyä se ja pitää turpamme kiinni, Koeman päätti viitaten viime lokakuun El Clasicoon, jossa Realille vihellettiin hieman kiistanalainen rankkari. 

Koeman harmitteli myös joukkueensa esitystä avausjaksolla, jonka aikana Karim Benzema ja Toni Kroos veivät Realin 2-0-johtoon. 

Isäntien valmentaja Zinedine Zidane vähätteli lopun kohutilanteiden merkitystä. 

– Meidän pitää olla erittäin tyytyväisiä esitykseemme. Eikä kukaan voi sanoa, että tulos oli seurausta tuomareista. Ansaitsimme voittomme. Jos tuomari sanoo, ettei se ollut rankkari, se ei ollut sitä, Zidane summasi. 

Pääkuvan videolla ottelun lopussa kohauttanut tilanne, josta Barcelona vaatii rangaistuspotkua. Alla ottelun maalikooste. 

2:47
Maalikooste: Real Madrid – Barcelona.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja