Barack Obama yllätti Michellen kirjakiertueella: "Tämä on kuin Jay Z kesken Beyoncén konsertin"

2:42

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama teki yllätysvierailun vaimonsa kirjakiertueella.

Viime viikolla elämäkertakirjan julkaissutMichelle Obama oli viikonloppuna kirjakiertueella Yhdysvaltojen pääkaupunki Washingtonissa, kun hänen miehensä Barack Obama teki yllättävän visiitin lavalle.

– Tämä on kuin – tiedättekö, kun Jay Z tulee lavalle kesken Beyoncén konsertin, Yhdysvaltojen entinen presidentti vitsaili asteltuaan lavalle.

Barack ja Michelle Obama nähtiin kesällä Obamat jammailivat Beyoncen ja Jay Z:n keikalla osallistumassa Jay Z:n ja Beyoncén On the Run II -kiertueen konserttiin. Beyoncé lauloi Barackin molemmissa virkaanastujaistilaisuuksissa.

– Tämä on ihan samanlainen hetki. Pieni palanen, jolla parantaa konserttia, Barack jatkoi.

Entinen presidentti teki romanttisen eleen lavalle asteltuaan ja ojensi vaimolleen kukkakimpun. Michelle julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän ja Barack seisovat käsi kädessä lavalla.

– Katsokaa, kuka päätti pistäytyä paikalle, Michelle kirjoitti julkaisuun.

Barack ei käynyt tapahtumassa vain keräämässä aplodit, vaan osallistui lavalla myös keskusteluun. Tapahtuman moderaattorina toiminut Obaman hallinnon entinen työntekijä Valerie Jarrett kysyi Barackilta hänen ensitapaamisestaan Michellen kanssa.

– Ensinäkin, hän on todella pitkä, joten pääasiassa näin jalkoja, entinen presidentti jatkoi kevyellä otteella.

– Täällä on paikalla lapsia, Michellen kerrotaan muistuttaneen miestään.

– Sanonpahan vain... se oli vaikuttavaa. Tiedättekö, kun tapaatte jonkun ja teille tulee olo, että he tajuavat maailmaa, Barack kehui vaimoaan.

Michelle Obama on tehnyt lukuisia haastatteluja elämäkertansa julkaisun tienoilla. Hän on avautunut muun muassa kärsineensä keskenmenon, hänen ja Barackin käyneen parisuhdeterapiassa ja elämästä presidenttipestin jälkeen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja