Obamien parisuhde lähti uuteen kukoistukseen: "Löydämme toisemme jälleen"

2:42

Entinen Yhdysvaltain presidenttipari Michelle ja Barack Obama ovat löytäneet takaisin parisuhteensa romanttisille juurille.

VIDEO: Michelle Obama kertoo kaiken: "Tuntui, että olin epäonnistunut"

Juuri uuden Becoming Michelle Obama -kirjan julkaissut Michelle Obama kertoo People-lehden haastattelussa löytäneensä miehensä Barack Obaman kanssa uuden romanttisen tuulen parisuhteelle.

Entinen presidenttipari jätti Valkoisen talon vuonna 2017 ja sen jälkeen parilla on ollut viimein myös kahdenkeskistä aikaa toisilleen.

– Löydämme toisemme jälleen. Syömme illallisia yhdessä ja meillä on paljon aikaa ihan vain kahdestaan – mitä olimme, kun aloitimme tämän. Ei lapsia, julkisuutta tai mitään. Vain unelmamme, Obama kertoo lehdelle.

Michelle muisteli lehdelle parin viimeisintä lomamatkaa Palm Springiin.

– Ilman tyttäriä Maliaa, 20, ja Sashaa, 17. Pitkästä aikaa olimme vain kahdestaan. Se oli ihanaa. Uimme, istuimme ja Obama kirjoitti, koska hän vielä kirjoittaa kirjaansa, vaikuttajanainen kuvailee.

Obama kertoo kirjassaan hänen ja miehensä syvästä rakkaudesta. Pariskunta tapasi toisensa aikoinaan heidän työskennellessään samassa lakifirmassa Chicagossa. Michelle Obama toimi tuolloin aluksi Barack Obaman mentorina.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja