Bam Margera syyttää Ville Valoa alkoholismistaan: "Seurasin hänen esimerkkiään"

7:35
Bam Margera ja Andy McCoy kertovat jättiprojektistaan.

Jackass-tähti Bam Margera oli lumoutunut artisti Ville Valosta, ja se ajoi hänet juomaan liikaa.

Jackass-tähti ja ammattilaisrullalautailija Bam Margera, 42, antoi juuri ensimmäisen haastattelunsa vuoden kestäneen päihdehoito-ohjelman jälkeen. Margera oli Steve-On, oikealta nimeltään Stephen Gilchrist Glover, vieraana tämän Steve-O's Wild Ride -podcastissa.

Jaksossa Margera puhui viime vuosistaan ja kertoi, miten hänen hullaantumisensa artisti Ville Valoon, 45, johti Margeran alkoholisoitumiseen. Margera ja Valon entinen yhtye HIM olivat tiiviisti tekemisissä toistensa kanssa 2000-luvun alussa, kun Margera ohjasi useita HIM:in musiikkivideoita ja jopa otti bändin Heartagram-logon osaksi omaa brändiään. HIM ja Valo olivat vahvasti esillä Margeran tv-ohjelmissa, kunnes heille tuli riitaa.

Voit katsoa Margeran haastattelun tästä. 

– Olen alkoholisti. Olen ollut pitkään. Muistan, kun olin ehkä 24-vuotias, olin niin lumoutunut HIM:in Ville Valosta. Hän vain käveli kadulla Suomessa, ja tytöt kirjaimellisesti pyörtyivät, joskus myös pojat. Joten seurasin vain hänen esimerkkiään. Kun hän osti tupakka-askin, minä ostin tupakka-askin. Hän haki olutta, minä hain olutta. Hän otti Sambucaa, minä otin Sambucaa, Margera kertoi ohjelmassa.

Valo tutustutti Margeran myös päivällä kännäämiseen.

– Kun hän avasi oluen herätessään, se oli ensimmäinen kerta, kun sanoin: ”Juotko aamulla, päivällä?”. Hän vastasi: ”Joo, miksi ei? Haluatko yhden?”. Sanoin, että en anna sinun tehdä sitä yksin, mutta tämä on todella hullua. Se oli ensimmäinen kerta, kun join päiväkännit, Margera kertoi.

Margera aloitti juomisen oikeastaan vasta noin 24–25-vuotiaana. Sitten rocktähtimäinen elämä ja juominen karkasivat käsistä.

Margeran äiti April Margera on lisäksi kertonut Epicly Later’d -tv-ohjelmassa vuonna 2017, että Valolla saattoi olla osuutta myös Margeran bulimiaan.

– Hän halusi aina olla todella, todella hoikka ja alkoi tapahtua paljon, kun hän ystävystyi Ville Valon kanssa. Ville on maailman ihanin mies, mutta hän ei koskaan syönyt, hän vain joi. Luulen, että Bam alkoi siemailla olutta tai jotakin muuta, koska hän piti siitä, miltä hän näytti, April kertoi.

April kertoi myös poikansa ravintolakäyttäytymisestä.

– Menimme illalliselle ja hän saattoi heti mennä vessaan. Kysyin häneltä, oksennatko sinä ja hän vastasi, että kyllä, joskus oksennan ja sillä tavalla en liho. Minua todella sattuu, kun ihmiset kommentoivat, että näytät siltä kuin olisit kerännyt hieman painoa tai hei, wau Bam, näytät ihan isältäsi. En vastaa, mutta tekisi mieli sanoa, että hän joi alkoholia, hänellä oli bulimia ja siksi hän oli laiha, April jatkoi ohjelmassa.

Lähde: Loudwire

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja