Baarissa pahoinpidelty Jori toipuu vammoistaan – syyllinen edelleen selvittämättä

Riihimäkeläinen Jori Röntynen on toipumassa parin viikon takaisesta pahoinpitelystä. Syyllistä tai syyllisiä ei ole vielä saatu kiinni.

Jori Röntysen baari-ilta päättyi kaksi viikkoa sitten lauantaina pahoinpitelyyn. Tanssilattialla syntyneen riidan päätteeksi Röntystä iskettiin ilmeisesti tuopilla tai pullolla päähän. 

Röntynen menetti tajuntansa heti pahoinpitelyn alettua. Tapaus sattui Riihimäen keskustassa Hotel Seurahuoneen Iskelmäbaarissa.

Tilanne sai Röntysen mukaan alkunsa siitä, kun hän puuttui tanssimassa olleen tuntemattoman miesporukan käytökseen. Röntysen mukaan porukka ahdisteli naisia tanssilattialla.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä pahoinpitelynä. Röntysen mukaan syylliset ovat edelleen tavoittamatta.

– Kyseiset kaverit ovat kuulemma pyörineet ravintolassa pidemmän aikaa, eli ihmiset tietävät heidät, Röntynen selvittää.

Facebook-päivitys toi vinkkejä tapahtuneesta

Röntynen etsi heti tuoreeltaan pahoinpitelijöitään Facebookissa ja tavoitti päivityksellään laajaa huomiota. Facebookiin tuli muun muassa silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta. Kukaan ei kuitenkaan ollut nähnyt tapahtunutta kokonaan.

– Osa on nähnyt sen, kun miehet olivat tulossa kimppuuni, osa oli nähnyt lyönnin ja osa vasta sen, kun olen jo maassa ja ihmiset olivat ympärilläni. Ymmärrän sen, että tapauksen selvittäminen on tutkijalle hankalaa.

"Miten tuollaista voi sattua valvotussa ravintolassa"

Röntysen haavat alkavat vähitellen parantua. Sairauslomalla hän oli vammojen vuoksi reilun viikon.

– Tikit otettiin pois maanantaina, mutta parantuminen jatkuu vieläkin. Ruvet ovat alkaneet irrota ja haavat arpeutua. Päälaella yksi haava on vielä kosketusarka, mutta nyt pystyy jo normaaliin elämään – hiuksetkin voi jo pestä kunnolla, Röntynen naurahtaa.

Röntynen ei usko tapauksen jättäneen häneen pidempiaikaista vauriota.

– Ei minulle siitä mitään traumoja jäänyt, mutta kyllähän se pani ajattelemaan. Että tuommoista voi tapahtua valvotussa ravintolassa.

Lue myös:

    Uusimmat