Riihimäen törkeä pahoinpitelytapaus selviämässä: Jorin pahoinpitelystä epäillyt löytyneet

Riihimäellä Iskelmäbaarissa vajaat kolme viikkoa sitten tapahtunut törkeä pahoinpitelytapaus on selviämässä. Hämeen poliisi epäilee pahoinpitelystä kahta ulkomaalaista miestä.

Pahoinpitely sattui Riihimäellä 7. tätä kuuta Riihimäen keskustassa Hotel Seurahuoneen Iskelmäbaarissa. Riihimäläistä Jori Röntystä iskettiin tanssilattialla syntyneen riidan päätteeksi ilmeisesti tuopilla tai pullolla päähän. 

Tilanne sai Röntysen mukaan alkunsa siitä, kun hän puuttui tanssimassa olleen tuntemattoman miesporukan käytökseen. Röntysen mukaan porukka ahdisteli naisia tanssilattialla.

Röntynen etsi heti tuoreeltaan pahoinpitelijöitään Facebookissa ja tavoitti päivityksellään laajaa huomiota. Facebookiin tuli muun muassa silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta.

Facebook-kuuluttelusta ei apua poliisille – ei tosin haittaakaan

Poliisi kertoo selvittäneensä epäiltyjen tekijöiden henkilöllisyyden yleisövihjeiden ja omien tutkintatoimiensa perusteella.

– Facebook-ilmoituksesta ei ollut poliisille varsinaisesti hyötyä, mutta ei siitä ollut haittaakaan. Poliisi on joka tapauksessa aina riippuvainen yleisövinkeistä ja -havainnoista, Hämeen poliisilaitoksen rikoskomisario Lalli Jylhä muotoilee.

Poliisi otti 11. tätä kuuta kiinni kaksi miestä epäiltyinä tekoon. Jylhä kertoo miesten olevan toisen EU-maan kansalaisia. He olivat Suomessa työtehtävissä. Miehet olivat pidätettyinä, mutta poliisi ei esittänyt heitä vangittaviksi.

Esitutkinta asiassa valmistuu lähiaikoina ja asia siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.

Röntysen vammat paranemassa

Jori Röntynen kertoi viikonloppuna MTV:n haastatelussa olleensa vammojen takia sairauslomalla reilun viikon.

– Tikit otettiin pois (viime) maanantaina, mutta parantuminen jatkuu vieläkin. Ruvet ovat alkaneet irrota ja haavat arpeutua. Nyt pystyy jo normaaliin elämään – hiuksetkin voi jo pestä kunnolla.

Röntynen ei usko tapauksen jättäneen häneen pidempiaikaista vauriota.

– Ei minulle siitä mitään traumoja jäänyt, mutta kyllähän se pani ajattelemaan. Että tuommoista voi tapahtua valvotussa ravintolassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja