Valmistetaan raikas salaatti käyttäen terveellistä avokadoa, avokadoöljyä ja maistuvia makupastoja.
Tässä salaatissa on käytetty kahta eri makupastaa: Tomaatti-Chilipastaa ja Pestopastaa, näitä käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin. Muista, että salaattiin tulevaa pastaa keitetään vähemmän kuin pakkauksen keitto-ohje kertoo.
4 annosta:
2 dl Myllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
2 dl Myllyn Paras Pestopastaa
400 g broilerin rintafileetä tai leikkelettä
2 avokadoa + sitruunamehua
1 keltainen paprika
1 herkkukurkku
1 ruukku rucolaa
Kastike:
½ dl sitruunamehua
⅓ dl avokadoöljyä
1-2 tl raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2 tl juoksevaa hunajaa
1 tl rouhittua mustapippuria
½ tl suolaa
Tee näin:
Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkausten keitto-ohjeissa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Voit käyttää myös vain yhtä pastaa. Paista pannulla kanapalat, mausta ainakin suolalla. Suikaloi avokadot, sivele niille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Suikaloi myös paprika ja herkkukurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään.
Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku.
Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
Sumo video id