Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Avokadopastasalaatti herkullisilla makupastoilla

Julkaistu 02.04.2013 16:33(Päivitetty 21.08.2013 14:24)

Valmistetaan raikas salaatti käyttäen terveellistä avokadoa, avokadoöljyä ja maistuvia makupastoja.

Tässä salaatissa on käytetty kahta eri makupastaa: Tomaatti-Chilipastaa ja Pestopastaa, näitä käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin. Muista, että salaattiin tulevaa pastaa keitetään vähemmän kuin pakkauksen keitto-ohje kertoo.

4 annosta:

2 dl Myllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa

2 dl Myllyn Paras Pestopastaa

400 g broilerin rintafileetä tai leikkelettä

2 avokadoa + sitruunamehua

1 keltainen paprika

1 herkkukurkku

1 ruukku rucolaa

Kastike:

½ dl sitruunamehua

⅓ dl avokadoöljyä

1-2 tl raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa

2 tl juoksevaa hunajaa

1 tl rouhittua mustapippuria

½ tl suolaa

Tee näin:

Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkausten keitto-ohjeissa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Voit käyttää myös vain yhtä pastaa. Paista pannulla kanapalat, mausta ainakin suolalla. Suikaloi avokadot, sivele niille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Suikaloi myös paprika ja herkkukurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään.

Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku.

Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Sumo video id

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Näin valmistat avokadopastan entistäkin nopeammin – tätä kikkaa on pakko kokeilla! Helppo munaresepti: Tätä valmistustapaa et ole varmasti tullut ajatelleeksiPyttipannu PastallaTäydellinen resepti: Salaatti, jonka maku vain paranee jääkaapissaHellapoliisin kylmäsavulohi-katkarapu-pastasalaattiHedelmä-jauhelihatäytteiset cannellonit

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:04
    Asuminen

    Viemärivirhe voi tulla kalliiksi jouluna

  • 08:07
    Jouluruoka

    Voiko graavilohta pakastaa?

  • 07:50
    Joulu

    Parhaat paketointiniksit: Näin käärit vaikka sukset joululahjaksi!

  • 06:39
    Sydänterveys

    Suomalainen jouluruoka on suolaista ja rasvaista – sydänlääkärin vinkit herkkupöytään

  • Eilen18:56
    Jouluruoka

    Tässä on oikea tapa leikata graavilohi