Mainos

Avokadopastasalaatti herkullisilla makupastoilla

Valmistetaan raikas salaatti käyttäen terveellistä avokadoa, avokadoöljyä ja maistuvia makupastoja.

Tässä salaatissa on käytetty kahta eri makupastaa: Tomaatti-Chilipastaa ja Pestopastaa, näitä käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin. Muista, että salaattiin tulevaa pastaa keitetään vähemmän kuin pakkauksen keitto-ohje kertoo.

4 annosta:

2 dl Myllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa

2 dl Myllyn Paras Pestopastaa

400 g broilerin rintafileetä tai leikkelettä

2 avokadoa + sitruunamehua

1 keltainen paprika

1 herkkukurkku

1 ruukku rucolaa

Kastike:

½ dl sitruunamehua

⅓ dl avokadoöljyä

1-2 tl raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa

2 tl juoksevaa hunajaa

1 tl rouhittua mustapippuria

½ tl suolaa

Tee näin:

Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkausten keitto-ohjeissa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Voit käyttää myös vain yhtä pastaa. Paista pannulla kanapalat, mausta ainakin suolalla. Suikaloi avokadot, sivele niille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Suikaloi myös paprika ja herkkukurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään.

Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku.

Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.