Mainos

Aviomies varasti vaimon huivin ja antoi rakastajattarelle – vaimon ystäviltä upea teko

Miehiä tulee ja menee, mutta jokainen nainen tarvitsee rinnalleen oikeita ystäviä.

Kaksi naista, Brooke ja Vanessa, päättivät puuttua peliin, kun heidän ystävänsä, Heatherin, petturimies jätti hänet rakastajattarensa vuoksi – ja varasti vaimoltaan jotain tärkeää.

Heather ja Joe olivat olleet naimisissa 20 vuoden ajan, ja he olivat saaneet yhteensä kahdeksan lasta. Lisäksi perheellä oli monta lemmikkiä: koiria, kissoja, possu ja kala. Joelle perhe-elämä kuitenkin riitti, ja hän jätti heidät, kun hänen rakastajattarensa tuli raskaaksi.

Jotta tilanne olisi ollut vielä ikävämpi, Joe näpisti Heatherin arvokkaimman ja rakastetuimman, omaisuuden, hänen Burberryn huivinsa – ja antoi sen uudelle naiselleen.

Silloin Brooke ja Vanessa päättivät auttaa Heatheria. He perustivat uudelle huiville GoFundMe-joukkorahoitussivun, sillä ystävykset tiesivät, ettei Heather kuitenkaan ostaisi itselleen uutta huivia. 

"Joe kylvi viljaansa naapuruston naikkosen kanssa..."

Naiset pyysivät nettikansaa avuksi kerätäkseen 500 dollaria, jonka uusi huivi maksaisi. He liittivät mukaan hulvattoman ilkeämielisen myyntipuheen.

"Heather vietti kaikki vuodet kasvattaakseen villiä, mahtavaa jälkikasvulaumaansa samalla, kun Joe vietti villiä elämää naapuruston naikkosen kanssa.

Hänen lähtönsä perheen kodista oli vähemmän kuin tahdikas, sillä sen yhteydessä selvisi, että kyseinen naikkonen on raskaana.

Kuljetaan vuosi eteenpäin. Heather siirtyi elämässään eteenpäin. Hankki tatuoinnin, hankki mahtavan uuden työpaikan, jälleen yksi lapsi valmistuu lukiosta ja hän saattaa jopa vihdoin päästä kunnon matkalle Meksikoon ensi vuonna auttaakseen Vanessaa juhlimaan nelikymppisiään", naiset kirjoittavat.

Sitten naiset pääsevät ongelman ytimeen. He kertovat, että Heather oli kotiäiti, ja teki uhrauksia sen vuoksi. Kahdeksan lapsen kasvattaminen on kallista, eikä Heatherilla ollut muutenkaan hinkua kalliisiin tavaroihin.

"Pois lukien yksi kallisarvoinen merkkituote – Burberryn huivi. Hän antoi tytärtensä käyttää sitä vapaasti. He käyttivät sitä, koska he pitivät hyvää huolta siitä. Sitten se katosi.

Kävi ilmi, että Joe antoi sen rakastajatterelleen.

Kusipää!"

Naiset toivoivat, että nettikansa tulisi avuksi ja Heather saisi uuden huivin. Vähään tyytyvä nainen kun ei koskaan sitä itselleen ostaisi.

Ja kukapa voisi vastustaa tuollaista tosiystävyydestä kumpuavaa myyntipuhetta? Kampanja keräsi tavoitesumman päivässä. Ihmiset ympäri maailmaa tekivät lahjoituksia ja kirjottivat sivulle kannustavia tervehdyksiää.

"Jos sinulla ei ole mitään mukavaa sanottavaa..."

Kampanjan päätyttyä Brooke ja Vanessa kirjoittivat sivuille vielä vastatakseen palautteeseen. Naiset kertovat, että rahaa tuli moninkertaisesti yli pyydeyn summan, joten ylimääräiset rahat käytetään Heatherin Meksikon matkaan.

Kampanja sai myös ikävää palautetta ihmisiltä, joiden mielestä keräys oli turha – onhan maailmassa paljon suurempaakin kärsimystä. Brooke ja Vanessa ottivat kantaa myös tähän.

– Eikö äitinne opettanut, että jos ei ole mitään mukavaa sanottavaa, älä sano mitään? Ymmärrämme, että on olemassa muitakin keräyksiä ja muilla ihmisillä on erilaisia tarpeita ja suurempia kuin tämä, mutta jokaisella meillä on mahdollisuus käyttää rahamme kuten haluamme. Maailmassa on tarpeeksi vihaa ja ikäviä asioita, ja tämä on rakkauden teko, naiset muistuttavat.

Lähteet. Someecards, GoFundMe

***

1:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.