Mainos

Aviomies Nelasta tehdystä havainnosta: Ainakin tiedämme, ettei häntä kidnapattu

Viikko sitten keskiviikkona mystisesti kadonneen 27-vuotiaan Nela Utkinan aviomies Sergei Utkin kertoo, että hän ei ole hämmästynyt vantaalaisessa kauppakeskus Myyrmannissa katoamisaamuna tehdystä havainnoista.

– Siinä ei ollut mitään outoa minulle. Minusta siinä, että hän oli kauppakeskuksessa, ei ole mitään ongelmaa. On hieman epätavallista, että hän meni sinne tuolloin, mutta muuten me kyllä kävimme kauppakeskuksessa.

Poliisi on tänään julkaissut kauppakeskuksesta valvontakamerakuvaa, jossa Nela Utkina näkyy katoamispäivänsä aamuna 9. syyskuuta.

– Nyt tiedämme, että häntä ei ole kidnapattu, tai ei oltu kidnapattu ainakaan ensimmäisten kahden tunnin aikana. tiedämme myös, ettei hänen seurassaan ollut ketään, Sergei sanoo.

Tsekkiläisen Nelan vanhemmat saapuivat Suomeen etsimään tytärtään maanantai-iltana. Vanhemmat ja aviomies ovat jatkaneet etsintöjä Nuuksion kansallispuistossa Espoossa, jonka lähistölle on paikannettu viimeinen signaali kadonneen Nelan kännykästä. Poliisi ei etsi Nelaa enää alueelta.

Omaisten etsinnät sen sijaan ovat jatkuneet tänäänkin. Iltapäivällä kolmikko kävi kotona lepäämässä muutaman tunnin, mutta illalla he palasivat takaisin Nuuksioon.

– Eilenkin etsimme koko yön, aviomies Sergei kertoo.

Vaikka etsinnät Nuuksion kansallismaisemissa jatkuvat, on Sergei odotusten suhteen kaksijakoinen.

– Toivon, että hän ei ole metsässä, että emme löydä häntä sieltä, toivon, että hän on jossakin muualla turvassa.

Selvästi väsynyt Sergei puhuu etsinnöistä hiljaisella äänellä. Hän lähettää vasta kuukausi sitten vihitylle vaimolleen terveisiä siltä varalta, jos hän sattuisi uutisia lukemaan.

– Olisin hyvin iloinen, me olisimme kaikki, jos hän antaisi jonkun merkin itsestään.

Sergei myös toivoo apua etsintöihin.

– Nyt etsimme Nuuksion itäosista Luontokeskuksen itäpuolelta, jos joku haluaa tulla mukaan etsintöihin. 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.