Mainos

Kadonneen naisen mysteeri: "Uskomme, että puhelin on roskissa"

Helsingin Malminkartanosta viime viikon tiistaina kadonneen Nela Utkinan matkapuhelimen viimeinen signaali on jäljitetty 25 kilometrin päähän katoamispaikasta, Ämmässuon kaatopaikan liepeille Espooseen. 

Tiedätkö jotain?

Nela Utkina (Saglenova) katosi 8. syyskuuta.

Kadonnut nainen on 178 senttiä pitkä ja hänellä on ruskeat hiukset. Yllään hänellä oli katoamishetkellä musta nahkatakki ja jalassa lilat lenkkarit. Mukana oli myös harmaa reppu.

Havainnot kadonneesta voi ilmoittaa Helsingin poliisille tai numeroon 044-209 1328.

– Uskomme, että Nelan puhelin heitettiin roskiin ja roska-auto on vienyt sen mukanaan jäteasemalle. Hänellä ei ollut mitään syytä lähteä sinne, esimerkiksi kukaan ystävä ei asu siellä päin, MTV Uutisten tavoittama kadonneen naisen ystävä kertoo.

Myös Utkinan aviomies on katoamiseen liittyvistä viimeisistä vihjeistä ihmeissään.

– Ei ole mitään syytä, miksi hän olisi mennyt sinne. Olemme käyneet Espoon Nuuksiossa usein kävelyllä. Se sijaitsee kuitenkin sen verran kaukana, etten usko paikan liittyvän asiaan, aviomies Sergei Utkin pohtii.

Poliisi jatkaa aktiivisesti kadonneen naisen etsintää. Myös aviomies on etsinyt vaimoaan ahkerasti lukuisten ystävien kanssa. Lähipiiri on muun muassa levitellyt naisesta katoamisilmoituksia ympäri Helsinkiä. Toistaiseksi etsinnät eivät ole kuitenkaan tuottaneet tulosta.

– Olen saanut muutamia vihjepuheluita, mutta tuntomerkit eivät ole vastanneet Nelaa. Olo käy pahemmaksi päivä päivältä, aviomies kertoo huolissaan.

Nela Utkinan ystävä ei usko, että nainen olisi kadonnut vapaaehtoisesti.

– Ei ollut mitään merkkiä siitä, että jokin olisi huonosti. Nelalla ei ollut kadotessaan paljon rahaa mukana ja hän oli onnellinen Sergein kanssa. Hänellä oli edessään vain hyvä tulevaisuus, ystävä kuvailee.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.