Mainos

Aviomies menehtyi yllättäen – 27-vuotias äiti jäi yksin kahdeksan lapsen kanssa

27-vuotias suurperheen äiti jäi leskeksi vain muutama viikko kuopuksensa syntymän jälkeen. Surun keskellä hän yrittää toimia sekä äidin että isän roolissa kahdeksalle pienelle lapselleen.

Teini-iästä asti yhdessä olleet Cloe Green ja hänen miehensä James eivät koskaan ehtineet ottaa tuoretta perhekuvaa, sillä James kuoli yllättäen 31 vuoden iässä.

Perheen kuopuksen ollessa vasta 12 viikkoa vanha James lakkasi yhtäkkiä hengittämästä keskellä yötä. Vaikka apu saatiin hälytettyä nopeasti paikalle, isä menehtyi vakavan sydänkohtauksen seurauksena. Äiti kertoo, että hänen elämänsä vaikein hetki oli kertoa lapsille, että heidän isänsä on mennyt taivaaseen.

– Kun se tapahtui, halusin vain itkeä. Mutta kun katsoin kahdeksaa pientä minusta riippuvaista kasvoa, tiesin, että minun pitäisi tehdä tämä heidän ja Jamesin vuoksi, Green kertoo.

"Kukaan ei voi korvata häntä"

Green kertoo, että hänen miehensä suurin toive oli kasvattaa yhdessä suurperhe. Green sai ensimmäisen lapsensa ollessaan vasta 17-vuotias. Heti ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen he tiesivät, että he halusivat suurperheen. 

– Superisä James ei koskaan pysähtynyt. Hän vei lapset kouluun, kävi töissä kahvilassa, ennen kuin haki heidät taas. Sitten he pelasivat ja lukivat nukkumaanmenoaikaan saakka. Hänellä oli paljon energiaa.

Äiti kertoo, että kukaan ei voi korvata hänen miestään lasten isänä.

– Synkimpinä hetkinä ihmettelen, miten ihmeessä pystyn tähän ilman Jamesia. Tunnen olevani hukassa.

Kahdeksan alle kymmenenvuotiaan lapsen kanssa yksin jäänyt Green kertoo, että hänen äitinsä ja ystävänsä ovat auttaneet häntä paljon asioiden hoitamisen kanssa.

– Vanhemmaksi tuleminen nuorella iällä samaan aikaan, kun jotkut ystävistä jatkavat juhlimista, on musertavaa.

Jamesin kuolemasta on nyt kahdeksan kuukautta, ja äiti kertoo heidän elämänsä muuttuneen hyvin paljon entisestä. Nyt hän kuitenkin luottaa siihen, että pystyy pitämään huolta lapsistaan läheistensä tuella.

– Aina kun lapset tuntevat surua, muistelemme hyviä muistoja isästä. Puhallamme ilmapalloja ja laskemme ne ilmaan, jotta ne lentäisivät hänen luokseen taivaaseen.

Video: Isit ovat tärkeitä. Suomalaislapset kertovat, millaisia ovat isien erityistaidot.

Lähde: Dailymail  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.