Mainos

Aviomies haukkui "läskiksi lehmäksi" ja petti – vaimon kosto oli suloinen

Amerikkalaisnainen teki täyskäännöksen elämässään saatuaan selville, että hänen aviomiehensä pilkkasi salarakkaalleen vaimonsa painoa.

Kun teksasilainen Betsy Ayala, 34, kuuli aviomiehensä salasuhteesta, hän ryhtyi epätavalliseen kostotoimenpiteeseen ja päätti tehdä itselleen täydellisen elämäntaparemontin. Sen sijaan, että hän olisi kostanut ikävällä tavalla miehelleen, sisukas nainen pudotti painoaan liki viisikymmentä kiloa erottuaan miehestään.

"Olin täysin murtunut"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Betsyn elämä oli vielä muutama vuosi sitten ikävällä tolalla hänen tyttärensä syntymän jälkeen, sillä hän kärsi raskaudenjälkeisestä masennuksesta ja ahdistuksesta. Ongelmien myötä hänen painonsa nousi jatkuvasti, sillä tuore äiti söi suruunsa.

Kaiken kukkuraksi Betsylle selvisi vain puoli vuotta tyttären syntymän jälkeen, että hänen aviomiehellään oli salasuhde työkaverinsa kanssa. Uutinen mursi 17-vuotiaasta saakka miehensä kanssa yhdessä olleen naisen.

– Olin täysin murtunut. Löysin Facebookista viestejä, joissa he haukkuivat minua lehmäksi ja läskiksi ja halveksuivat minua. Koko maailmani mureni, Betsy kertoo.

"Olen täysin eri ihminen"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sen sijaan, että Betsy olisi jäänyt rypemään surussa ja haukkumaan miestään, hän päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja alkoi harrastamaan aktiivisesti liikuntaa. Ensin hän aloitti tanssiharrastuksen siskonsa kanssa, mutta pian hän löysi itsensä kuntosalilta peräti kuudesti viikossa.

Uusien harrastuksiensa tueksi hän alkoi noudattaa uutta ruokavaliota, jossa syödään erityisen paljon proteiinia. Sisukas Betsy pudotti kaiken kaikkiaan noin 47 kiloa tavoitellessaan entistä parempaa oloa.

– Olen täysin eri ihminen sekä sisältä että ulkoa, Betsy kuvailee oloaan elämäntapamuutoksen jälkeen.

"Pettäminen oli siunaus"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuultuaan miehensä pettämisestä Betsy erosi. Elämäntapamuutoksen jälkeen hän suhtautuu pettämiseenkin eri tavalla ja uskoo, että pettäminen oli loppujen lopuksi hänelle siunaus, sillä se antoi hänelle sellaisen uuden alun, jota hän oli tietämättöään kaivannut.

– Minun ja ex-mieheni välit ovat hyvät. Minulta vei aikaa oppia antamaan anteeksi, Betsy kertoo. 

***

0:36

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.