Tuore äiti kohtasi suuren menetyksen ja lihoi 20 kiloa – Kristelin muodonmuutos johti kolmoisvoittoon fitness-kisoissa

Karsastatko ulkonäköäsi? Älä opeta lapsiasi samaan:"Aikuisille tuhannen taalan paikka" 1:47
Karsastatko ulkonäköäsi? Älä opeta lapsiasi samaan.

Australialainen yksinhuoltajaäiti lihoi 20 kiloa isänsä kuoltua. Kurjaan oloonsa havahduttuaan hän teki elämäntapamuutoksen ja voitti myöhemmin bikini fitness -kisat, kertoo muiden muassa News.com.au.

Fitness on ollut australialaisen Kristel Hudsonin, 33, intohimo koko hänen elämänsä ajan. Palo lajia kohtaan oli sammua, kun vastikään esikoisensa synnyttänyt yksinhuoltajaäiti kohtasi vuonna 2015 henkilökohtaisen tragedian. Kristelin isä kuoli keuhkosyöpään ja tytär vajosi syvään masennukseen.

Kristel lohduttautui syömällä roskaruokaa aamusta iltaan ja lihoi 20 kiloa. Painavimmillaan hän oli 65-kiloinen, mikä tarkoitti 153-senttisen naisen kohdalla lievää ylipainoa. Muutos oli suuri aiemmin tiukassa kunnossa olleelle Kristelille. Väsynyt ja itsetuntonsa menettänyt nainen verhosi muuttuneen vartalonsa suuriin vaatteisiin ja vetäytyi omiin oloihinsa.

Voitto fitness-kisoissa 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Neljä vuotta sitten Kristel havahtui huonoon oloonsa ja pelkoon siitä, miten äidin masennus vaikuttaa lapseen.

Oloaan parantaakseen hän hankki kotiinsa painoja ja jumppavälineitä ja alkoi jälleen treenata. Hän palkkasi personal trainerin, joka auttoi yksinhuoltajaa laatimaan itselleen sopivan ruoka- ja treeniohjelman.

Viime vuoden lokakuussa Kristel päätti olevansa valmis nousemaan jälleen fitness-lavalle – ja se kannatti. Hän voitti kisat kolmessa kategoriassa: aloittelevien, keskitason treenaajien ja yli kolmekymppisten. Voiton jälkeen Kristelin nyt 6-vuotias ylpeä Isla-tytär juoksi lavalle äitiään onnittelemaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusin näyttää hänelle, että voit saavuttaa kaiken tämän huolimatta siitä, mitä on tapahtunut sinulle, Kristel sanoo Daily Mailin mukaan.

Kristel aikoo jatkaa fitness-kisoissa käymistä. Voimaantumisensa myötä hän on ryhtynyt myös freelance-malliksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat