Aviomies ei voinut lakata tuijottamasta! Nainen pyysi imettävää äitiä peittämään itsensä – tällaista vastausta hän ei taatusti odottanut

Imettävä äiti vastasi osuvalla tavalla naiselle, joka käski tämän peittää itsensä imettäessään. 

Amerikkalainen kahden lapsen äiti Nicolle Blackman oli pikaruokaravintola McDonald'sin nurkassa imettämässä kolmen kuukauden ikäistä poikaansa, Cameronia, kun tuntematon nainen lähestyi häntä.  Tapaus sattui Seattlessa, Washingtonissa.

Nainen pyysi Blackmania peittämään itsensä, sillä hänen oma aviomiehensä ei voinut lakata tuijottamasta imettävää äitiä.

Ei liene yllättävää, ettei Blackman ollut innoissaan naisen pyynnöstä. Hän kuitenkin toteutti naisen pyynnön peittää itsensä omalla tavallaan, kertoo Independent.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Blackman peitti liinalla nimittäin kasvonsa. Tämä sai tuntemattoman naisen poistumaan paikalta miehensä kanssa.

– Olin hyvin ärsyyntynyt, kun hän sanoi sen. Miksi peittäisin poikani? Hän pidättää hengitystään, kun on peitettynä, äiti toteaa.

– Olin yllättynyt. Luulen, että häntä ärsytti, koska hänen aviomiehensä tuijotti. Hän ei kiinnittänyt naiseen mitään huomiota, kun tämä puhui.

Blackman kertoo itsekin huomanneensa, että mies tuijotti.

– Ymmärrän, että ihmiset ovat uteliaita, eikä se oikeastaan vaivaa minua. Imetän poikaani siitä huolimatta. Hänen vaimonsa oli hyvin huolissaan, mutta minä en ollut huolissani.

Niinpä äidillä ei käynyt mielessäkään toteuttaa pyyntöä.

– Ainoastaan rintani sivun pystyi näkemään, joten sanoin vain "okei" ja peitin kasvoni. Hän nappasi aviomiehensä ja lähti. Tyttäreni sanoi, että hän näytti vihaiselta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti kertoo, että oli varmistanut, ettei hänen nänninsä ollut näkyvillä, ja kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hän oli kohdannut vastaavan reaktion.

11-vuotias Kaymaii ei ymmärtänyt, miksi äidin olisi pitänyt peittää pikkuveli, ja nappasi kuvan äidistään näyttääkseen sen isoäidilleen. Isoäiti oli ylpeä lapsestaan, joka oli pitänyt puolensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Blackman toivoo, että hänen tarinansa antaa muille äideille itsevarmuutta imettää julkisesti.

– Itsensä peittämisessä ei ole mitään väärää, jos niin haluaa tehdä, hän muistuttaa.

Hän toteaakin, että jos äiti haluaa imettäessään peittää itsensä, se sopii, ja jos ei halua, sekin sopii. Mitään muuta kuin lasten etua ei kannata miettiä.

– Tee vain mitä tahansa, joka on heille parhaaksi.

Ei ensimmäinen kerta

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun imetyksen puolestapuhujat vastaavat kritiikkiin peittämällä kasvonsa.

Esimerkiksi vuonna 2015 erään imetysryhmän jäsenet julkaisivat vastaavia kuvia vastineeksi kyltille, jossa imettäviä äitejä kehotettiin peittämään itsensä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

***

2:26

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja