AVAn kevään 2014 ohjelmisto – tutustu uutuussarjoihin!

AVAn kevään 2014 ohjelmisto on sekoitus mielenkiintoisia kotimaisia ja ulkomaisia lifestyle- ja realitysarjoja, joiden pääosassa ovat ihmiset, tunteet ja elämä.

Suurin pudottaja

Uusi, maaliskuussa alkava, parikilpailuna käytävä Suurin pudottaja keskittyy kilpailijoiden tarinoihin ja uskomattomiin muodonmuutoksiin. Leirin aikana he pääsevät ennennäkemättömään rääkkiin huippuvalmentajien johdolla, kun personal trainerit Jenni Levävaara ja Mikko Nummenmaa puskevat kilpailijoita aina hurjempiin suorituksiin ja ylittämään itsensä niin henkisesti kuin fyysisesti. Juontajana toimii Lola Wallinkoski.

Kilpailijoista painavin aloittaa urakkansa 190 kilosta ja kisan kevyin 90 kilosta. Kilpailijoita motivoivat kotona odottavat lapset, tulevat häät, haave omasta perheestä, toive terveemmästä elämästä tai yksinkertaisesti se, että kilot estävät normaalin elämisen. Kymmenen parin neljä ja puoli kuukautta kestänyt uurastus huipentuu vaa’alla, kun yksi kilpailijoista voittaa itselleen Suurin pudottaja -tittelin ja 30 000 euroa.

Meidän safkaa

Meidän safkaa on raikas ja innostava uusi ruokaohjelma, jonka kehyksenä on Hanna ja Alexander Gullichsenin kiehtova elämäntyyli. Parivaljakko on ruokailmiöksi kohonneen avokadopastan takana, Hanna pitää suosittua blogia ja Alexander pyörittää kahta helsinkiläistä ravintolaa.

Uutuussarjassa tehdään ruokaa puhtaista ja kausiluontoisista raaka-aineista. Reseptit ovat Alexanderin käsialaa. Ohjelmassa kurkistetaan pariskunnan elämään saaristossa, Nuuksion erämaassa ja Helsingissä. Ruoan tarkoitus on ruokkia niin mieltä kuin kehoa - ja tätä ruokafilosofiaa ohjelma kuvastaa. Sarja alkaa tammikuussa.

Mun perhe

Ajankohtainen dokumenttielokuvien sarja Mun perhe on lasten puheenvuoro ja näkökulma perheiden elämään Suomessa. Päähenkilöt, erilaisten perheiden alakouluikäiset lapset, avaavat maailmansa kokemusten ja arjen kautta. Hankkeeseen liittyy laaja asiantuntijamateriaali nettisivujen kautta. Elokuvayhtiö Pystymetsän tuotanto on toteutettu laajan yhteistyöverkoston sekä usean ministeriön kanssa. MTV on hankkeen mediakumppani.

Reign

AVAn kevään suuri draamasatsaus on Reign (2013). Tammi-helmikuun vaihteessa alkava CBS:n tuottama upea ja visuaalisesti näyttävä sarja sijoittuu 1500-luvun Ranskaan ja pääosassa on nuori, tuleva kuningatar Mary Stuart. Maryn roolia näyttelee kuvankaunis ja karismaattinen australialaisnäyttelijä Adelaide Kane. Maryn tulevaa aviomiestä ja tulevaa kuningasta Francista näyttelee brittikomistus Toty Regbo. Maryn sydämen valitulle ja Franciksen velipuolelle raamit antaa kanadalaishurmuri Torrance Coombs. Pahana kuningattarena häärii Megan Follows. Sarja kertoo nuoren kuningatar Mary Stuartin taruakin uskomattoman tarinan kiehtovalla, modernilla ja seksikkäällä otteella.

American Idol nyt AVAlla!

Amerikan suurin ja pitkäkestoisin laulukilpailu American Idol nähdään jatkossa AVAlla. Mammuttisarjassa puhaltavat jälleen kerran uudet tuulet, sillä tuomarikokoonpanossa ei ole enää lainkaan alkuperäisjäseniä. 13. tuotantokaudella tuomareina istuvat Jennifer Lopez, Keith Urban ja Harry Connick Jr.Randy Jackson sen sijaan nähdään ohjelmassa mentorin roolissa. Show'n luotsaa tuttuun tapaan Ryan Seacrest. Laulukilpailu esitetään vain runsaan viikon viiveellä Yhdysvaltojen esitysaikataulusta. Sarja alkaa tammikuussa.

Uusia realityja ja suosikkisarjojen uusia jaksoja

AVAn kevään ohjelmistossa esitetään uudet kaudet suosikkirealityistä Top Chef: Mestarit ja NYC:n täydelliset naiset. Molemmat sarjat starttaavat tammikuussa. Muita AVAn kevään ohjelmiston tärppejä ovat Koko Ruotsi leipoo ja Koko Tanska leipoo, eli siis hittileivontasarjan pohjoismaiset versiot, sekä uutuusreality Malliduunarit (Model Employee). Keväällä musikaalihittisarjasta Glee esitetään uudet, 5. tuotantokauden jaksot.

AVA Elokuvat keväällä 2014

AVAn Elokuvakerho puolestaan kokoontuu keväällä kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja torstaisin. Kevään elokuvia ovat mm. Mamma Mia!, Boys Don’t Cry, Kaukainen maa, Rakkautta ennen aamua, Rakkautta ennen auringonlaskua, Moulin Rouge, Mexican ja kestosuosikki Titanic.


AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja