MTV:n kevätohjelmisto julki! Näitä ohjelmia katsotaan ensi vuonna

MTV:n kevään 2020 ohjelmisto on nyt julki!

Heittäydy mukaan Suomen suurimpien viihdeohjelmien pyöritykseen keväällä 2020! Putous, Posse, Talent Suomi ja Suurmestari pitävät huolen siitä, että naurulihaksesi pysyvät kunnossa koko pitkän kevään.

Katso alta, mitä ohjelmia MTV:n kanavilla nähdään tulevana keväänä!

Putous

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin tammikuun 18. päivä. Puolentoista tunnin live-lähetysten aikana luvassa on takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä ja Putous-klassikoita kuten livesketsejä sekä supersuosittu sketsihahmokilpailu uusine hokemineen. Tällä kaudella tiedossa on myös uusia ohjelmaosioita, uudet sinipaidat sekä muutto uuteen upeaan studioon ja lavasteisiin.

Ohjelman juontajana jatkaa Roope Salminen, mutta esiintyjäkaarti kokee tälläkin kaudella muutoksia. Lauantai-iltoja vauhdittavat nyt viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina joukkoon liittyvät Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy.

Posse

24.1. alkaen
MTV3

Posse kiihdyttää uuteen kauteen viihdyttävämpänä kuin koskaan! Posse palaa keväällä 2020 ruutuun uusin kujein, unohtamatta vanhoja suosikkeja. Tutut posselaiset Jarppi, HP, Kalle Lamberg, Viivi Pumpanen ja Jaakko "Jaska" Saariluoma saavat vahvistuksekseen nyt Veronica Verhon.

Kierrokset nousevat, kun täysin uusi kisa, Posse GP -autokilpailu starttaa. Posse GP:tä seurataan läpi kauden. Kisassa kymmenen tähtikuljettajan päänmenoksi on keksitty sopivasti possemaisia tehtäviä, joista pitäisi selviytyä tallipäälliköiden nuotteja korvanapista kuunnellen. Turvavyöt tiukalle, visiiri kiinni – nyt mennään!

Talent Suomi

Helmikuussa
MTV3

Maailman suosituin viihdeohjelma nähdään keväällä MTV3-kanavalla! Luvassa on leuat loksauttavia esityksiä ja koskettavia kohtaamisia, kun Talent Suomen tähtituomarit etsivät maan vaikuttavinta uutta esitystä. Estradi on avoin esiintyjille laidasta laitaan ikään tai taitolajiin katsomatta, ja ohjelman kautta suuren yleisön suosioon ovat ponnistaneet niin laulajat, tanssijat, taikurit kuin sirkustaiteilijatkin. Arvovaltaisessa tuomaristossa esityksiä arvioivat Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, HP Parviainen sekä Ernest Lawson. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

Suurmestari

Keväällä
MTV3

Suurmestari on yllättävän epätavallinen koko perheen viihdeohjelma, jossa Suurmestari, vahvasti komiikkaan taipuva kartanonherra, on kutsunut luokseen suomalaisia huumorin ammattilaisia teettääkseen heillä hiukan eriskummallisia tehtäviä. Suurmestarin roolissa nähdään Jaakko Saariluoma, hänen oikeana kätenään kilpailijoiden edesottamuksia tuomaroi Pilvi Hämäläinen. Ohjelma perustuu brittiformaatiin The Taskmaster. Kilpailijoina nähdään jokaisessa jaksossa Janne Kataja, Jukka Hildén, Jenni Poikelus ja Roni Bäck.

Rehtori

18.1. alkaen
MTV3

Tämän viikon torstaina C Moressa alkava alkuperäissarjauutuus Rehtori nähdään tammikuussa myös MTV3-kanavalla. Anna Brotkinin ja Paula Korvan käsikirjoittamaan viiltävän hauskaan komediaan voi kuka tahansa joskus kouluja käynyt tai työyhteisössä työskennellyt kiemurrellen samaistua. Rehtori-sarjan huumori syntyy riemastuttavan samaistuttavista hahmoista ja oivaltavasti hyödynnetystä mockumentary-tyylistä. Rooleissa loistavat Terhi Suorlahti, Mikko Penttilä, Sara Paasikoski, Pia Andersson, Elmer Bäck, Lotta Lindroos, Kaarina Hazard ja Mikko Roiha.

Hotel Swan Helsinki

Helmikuussa
C More

Uutuusdraama Hotel Swan Helsinki jatkaa keväällä laadukkaiden C More alkuperäissarjojen joukkoa. Brändiuudistuksen läpikäyneen trendikkään luksushotellin johtaja katoaa mystisesti avajaisten kynnyksellä, jolloin selviää, että hän on sotkeutunut useamman hotellin työntekijän elämään. Huippunäyttelijöiden tähdittämä sarja julkaistaan C Moressa helmikuussa. MTV3-kanavalla sarja nähdään maaliskuusta alkaen. Hotel Swan Helsinki -sarjassa näyttelevät muun muassa Jussi-palkittu Oona Airola, Lauri Tilkanen, Leo Honkonen, Milka Ahlroth, Roope Salminen, Eppu Salminen, Turkka Mastomäki, Meri Nenonen, Usva Kärnä, Elina Saarela, Netta Laurenne, Laura Eklund Nhaga, Jaakko Ohtonen ja Konsta Laakso.

Paras vuosi ikinä

Keväällä
C More

C More -alkuperäissarja Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta - kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Komediasarjan ovat luoneet Tuffi Filmsin palkitut huipputekijät: käsikirjoittaja-ohjaajat Jenni Toivoniemi ja Kirsikka Saari. Ohjaajina ovat Kirsikka Saari ja Selma Vilhunen, tuottajina Elli Toivoniemi ja Venla Hellstedt. Rooleissa nähdään muun muassa Lotta Kaihua, Ella Lahdenmäki, Joonas Kääriäinen, Pyry Nikkilä, Pietu Wikström, Niina Koponen, Sara Soulié, Armi Toivanen, Ernest Lawson ja Seela Sella.

Ex-Onnelliset

Keväällä
C More

C More -alkuperäissarja Ex-Onnelliset jatkuu keväällä uusin, kolmannen kauden jaksoin. Johanna Vuoksenmaan luoman menestyssarjan keskiössä on eroperheille rakennettu Eroasunnot-taloyhtiö ja uuteen elämäntilanteeseen siirtyneet, erojaan omilla tavoillaan läpikäyvät asukkaat.

Parhaillaan kuvattavaa sarjaa tähdittävät muun muassa Miia Nuutila, Mikko Nousiainen, Ria Kataja, Anna-Leena Sipilä, Jarkko Pajunen, Saija Lentonen, Essi Hellén, Eero Ritala, Karoliina Blackburn, Outi Mäenpää ja Pertti Sveholm. Uutena kasvona mukaan astelee muun muassa Pamela Tola. Kolmannen kauden käsikirjoituksesta vastaa Minna Koskela (Kumman kaa).

Onnela

Helmikuussa
MTV3

Joulukuussa C Moressa ensi-iltansa saavan Onnela-komediasarjan 3. tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla helmikuussa. Kolmannella kaudella Antti (Eero Ritala) ja Saara (Elena Leeve) odottavat toista lastaan ja ostavat sitä varten uuden kodin. Poutaniemessä talo tunnetaan kuuluisana "erotalona" – iskeekö Anttiin ja Saaraankin tuo vanhan talon erokirous? Kolmannen kauden ohjaa Jaakko Saariluoma. Ritalan ja Leeven lisäksi rooleissa nähdään muun muassa Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen, Pirjo Heikkilä ja uutena kasvona Markuksen saappaisiin astuva Max Forsman.

Salatut elämät

6.1. alkaen
MTV3

Tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettänyt Salatut elämät suuntaa näyttävästi uudelle vuosikymmenelle! Suomen katsotuin draamasarja ei keväälläkään petä – luvassa on jälleen toinen toistaan jännittävämpiä juonenkäänteitä ja taattua Pihlajakatu-draamaa.

Rantabaari

Tammikuussa
C More

Rantabaari-draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Viiden jälkeen

7.1. alkaen
MTV3

Viiden jälkeen pureutuu keväälläkin päivän ilmiöihin, selvittää taustoja ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä uutisten takana. Ohjelmassa on päivittäin yksi tunnettu vieras, joka on ajankohtainen henkilö juuri tänään. Keskusteluja rytmittävät lyhyet uutiset ja säätiedot. Ohjelmaa juontavat Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja.

Uutisaamu

7.1. alkaen
MTV3

Vuoden 2020 alusta Huomenta Suomi vaihtuu Uutisaamuksi. Uudessa Uutisaamussa pääosassa ovat jatkuvasti päivittyvät uutiset, joissa ankkureiden haastateltaviksi saapuu päivän ajankohtaisiin tapahtumiin liittyviä vieraita. Lisäksi toimittajat jalkautuvat yhä enemmän ihmisten ja kiinnostavien tapahtumien pariin. MTV:n uusi Uutisaamu alkaa tuttuun tapaan kello 6.25 ja päättyy 9.05. Uutisaamussa katsojia aamun uutisvirtaan kuljettavat vuorossa olevat uutisankkuri, urheiluankkuri, meteorologi ja toimittajat.

Vappu & Marja Live

Keväällä
MTV3

Vappu ja Marja Live on täällä taas! Viihdyttävässä ja ajankohtaisessa talk showssa Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Kevään vauhdikkaissa lähetyksissä Vappu ja Marja laittavat itsensä likoon myös studion ulkopuolella, kun suosittu Taksvärkki-haaste jatkuu. Tähtiä, kuumia puheenaiheita ja hyvää fiilistä. Niistä on Vappu ja Marja Live tehty.

Joonas Nordman Show

Keväällä
MTV3

Kevään uutuus keskusteluohjelmien saralla on Joonas Nordmanin luotsaama komediallinen Joonas Nordman Show, joka ammentaa juttunsa kuluneen viikon suurimmista puheenaiheista ja ilmiöistä.

Ohjelma on railakas sekoitus Nordmanin henkilövetoista huumoria ja viikoittain vaihtuvia eturivin tähtivieraita. Ohjelman jokaisessa jaksossa Joonas haastaa vieraansa aitoon ja rehelliseen keskusteluun henkilökohtaisista asioista ja päivänpolttavista tapahtumista.

Villa Hintikka

9.1. alkaen
MTV3

Villa Hintikka on Marja Hintikan luotsaama kesäinen ja koskettava uutuusohjelma, jonka jokaisessa jaksossa Marja kutsuu kolme julkisuudesta tuttua henkilöä viettämään kesäpäivää mökille – Villa Hintikkaan. Vieraat kertovat kesäisten puuhien ohella ajatuksiaan rakkaudesta, itsensä löytämisestä, voittamisesta, häviämisestä, elämästä ja kuolemasta. Yhteisissä ja Marjan kanssa kahden käytävissä keskusteluissa elämästä puhutaan pelottomasti – niin kauneimpien kuin kipeimpienkin kokemusten kautta. Villa Hintikan vieraina nähdään muun muassa Anna Puu, Kiti Kokkonen, Mikko Von Hertzen, Jani Toivola, Lenita Airisto, Isac Elliot, Kaija Koo, Roni Back, Kasmir, Arno Kotro, Pauli Hanhiniemi, Aki Linnanahde, Sirpa Selänne, Mmiisas ja Esko Valtaoja.

Kotoisa

28.1. alkaen
MTV3

Kotoisa on sisustusohjelma, jossa tehdään muutoksia sekä koteihin että pihoihin. Jokaisessa jaksossa nähdään yhteen kohteeseen tehty muutos kokonaan alusta loppuun. Kohdehenkilöille muutos on aina yllätys ja jakson lopussa nähdään millaiset reaktiot muutos saa aikaan! Kotoisan kolmannella tuotantokaudella nähdään esiintyjinä sekä tuttuja kasvoja että uusia tuttavuuksia. Aikaisemmillakin kausilla sisäkohteiden muutoksia hoitaneet sisustussuunnittelija Seija Strand ja remontoija Ville Heino toteuttavat tällä kaudella kohteita laidasta laitaan. Pihojen kunnostamisesta vastaavat Suvi Tuokko-Harmoinen ja veljekset Tero ja Arto Kontio.

Siipan saappaissa

Helmikuussa
MTV3

Siipan saappaissa on uusi, Suomessa kehitetty realityformaatti, jossa erilaisissa ammateissa toimivat pariskunnat pistetään todelliseen testiin! Luvassa on täydellinen roolinvaihto, jossa puolisot joutuvat ottamaan toistensa työt, harrastukset ja vastuut hoitaakseen.

Ohjelmaa juontavan Tuija Pehkosen johdolla pariskunnat hyppäävät kumppaninsa saappaisiin ja suorittavat arkea sillä tavalla kuin siipalla on tapana. Jokaisessa jaksossa käsittelyssä on erilainen pariskunta erilaisine pulmineen ja mielenkiintoisine elämäntilanteineen.

Siipan saappaissa on kiehtova sosiaalinen kokeilu, joka syvenee tärkeäksi pariskunnan yhteiseksi matkaksi. Tavoitteena on auttaa päähenkilöpareja ymmärtämään, miksi toinen toimii niin kuin toimii, ja olemaan jatkossa paremmat puolisot toisilleen. Mitä paremmin ymmärrämme toisiamme, sitä helpompi on suhtautua empaattisesti omaan rakkaaseen arjen paineiden keskellä.

Kaappaus keittiössä

Helmikuussa
MTV3

Huippukokki Kape Aihinen rientää jälleen auttamaan perheitä ruuanlaiton ikuisuusongelmissa, palauttaen samalla yhteisen tekemisen ilon koteihin ja keittiöihin. Jättimäiset ruokakulut, napostelu, nirsoilu, suunnittelemattomuus sekä jatkuva ruuanlaitosta kinastelu ovat ongelmia, jotka Kape selättää kolmen päivän vierailun aikana. Väritön jauhelihamössö ja kuivana syödyt valmisnuudelit ovat historiaa Kapen kaappauksen jälkeen!

Stadi vs. Lande

Helmikuussa
MTV3

Koko perheen viihteellinen tietovisailu alkaa taas! Stadilaiset ja landella asuvat kisaavat leikkimielisesti Suomen herruudesta. Visailussa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Tässä tieto on valttia ja huumori vahvasti sallittua! Panoksena kilpailussa on paitsi oman kotiseudun maine, mutta myös hienot matkapalkinnot. Ohjelman juontajina nähdään tuttuun tapaan Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma.

Pitääkö olla huolissaan?

Helmikuussa
MTV3

Pitääkö olla huolissaan, kun suomalaisilla on niin paljon huolia? Onko huolehtimisesta tullut elämäntapa? Mitäs sitten, jos ei ole huolissaan mistään, pitääkö siitä olla huolissaan? Pitääkö olla huolissaan? on paneeliohjelma, jonka kahdeksannellakaan kaudella mikään ei ole muuttunut.

Neljän tähden illallinen

Helmikuussa
Sub

Neljän tähden illallinen palaa viihdyttämään Subin keväässä! Tarjolla on ruudun täydeltä taidokkaasti toteutettuja illallisia, lämpimiä kohtaamisia ja hulvattomia ohjelmanumeroita. Neljä tähteä, neljä peräkkäistä iltaa ja yksi voittaja. Kukin kokkaa vuorollaan ja illallisvieraat antavat kokille pisteet ruuasta sekä tunnelmasta. Tälläkin kaudella tähtien keittotaitoja pöytäseurueen lisäksi kommentoi ruoka-alan asiantuntija Meri-Tuuli Väntsi.

Supernanny Suomi

Helmikuussa
MTV3

Suomen oma Supernanny, lasten uusi sankari Pia Penttala matkaa jälleen pitkin Suomea. Tutustumme perheisiin, joissa vanhemmat ovat jääneet ruuhkavuosiensa vangeiksi ja kaipaavat kipeästi apua arjen sujumiseen. Jämäkän hurmaava Pia avaa vanhemmille uusia näkökulmia ja opettaa heille erilaisia tapoja toimia perheen parhaaksi. Luvassa on lisää kovaäänistä arkea ja liikuttavia kohtaamisia.

Maajussille morsian maailmalla

Keväällä
MTV3

Rakastetun Maajussille morsian -ohjelman sisarsarjassa tapaamme tuttuun tapaan neljä maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Tällä kertaa maajussimme asuvat kaukana Suomen rajojen ulkopuolella, ympäri maailman! Mukana on kaksi suomensukuista ja kaksi, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Kotisohvat jäävät kauaksi taakse, kun morsianehdokkaat matkaavat ulkomaille tapaamaan upeita maajussejamme. Ensimmäisen kerran maajussit tapaavat morsianehdokkaansa kuitenkin Suomessa, pikatreffeillä upeissa Lapin maisemissa.

Menu Finnjävel

Keväällä
MTV3

Finnjävel on ravintola, jossa suomalainen perinneruoka ja ruokalajit toimivat inspiraationa fine diningille. Ravintolaa luotsaavat Henri AlénTommi Tuominen. Menu Finnjävel kertoo ravintola Finnjävelin nimikkomenun syntyprosessin. Uuden menun luominen vaatii matkaamista inspiraation lähteille ympäri Suomea, paljon makukokeiluja ja raaka-aineiden valitsemista. Voimakastahtoisilla kokeilla on erilaisia näkemyksiä annoksista ja niiden toteuttamisista, mutta kaikkia heitä yhdistää intohimo: tehdä suomalaisesta perinneruoasta inspiroitunutta fine diningia.

Maalla, merellä ja lautasella

Keväällä
MTV3

Maalla, merellä ja lautasella on MTV3-kanavan uusi ruoka-aiheinen seikkailuohjelma, jossa kaksi vakiokokkia ja vaihtuvat, julkisuudesta tutut vieraat kilpailevat Helsingin ja Tallinnan välillä ruuanlaiton paremmuudesta ja kekseliäisyydestä. Ohjelman juontaa itsekin keittiömestarina ansioitunut Pipsa Hurmerinta.

Suomen kaunein koti: Kesämökit

Keväällä
MTV3

Suomalaiset ovat mökkikansaa ja rakastavat viettää kesänsä mökkeillen kesänviettopaikoillaan - jokainen omalla tyylillään. Mutta kenellä on koko Suomen kaunein kesäpaikka? Tämä selviää, kun suosittu Suomen kaunein koti -ohjelma etsii tällä kaudella vuoden kauneinta kesämökkiä. Ohjelman tuomareina nähdään edelliseltä Suomen kaunein koti -kaudelta tutut asumisen ammattilaiset: toimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio.

A Million Little Things, 2. kausi

31.12. alkaen
C More

Gilmoren tytöt ja Perhesiteet -sarjojen jalanjäljissä kulkeva, Bostoniin sijoittuva draamasarja A Million Little Things alkoi C Moressa lokakuussa. Sarjan ystäville on tarjolla hyviä uutisia: Yhdysvalloissa tänä syksynä käynnistynyt toinen kausi saadaan C More -palveluun vielä tämän vuoden päätteeksi! Sarjassa näyttelevät muun muassa David Giuntoli (Grimm), Romany Malco (Weeds) ja Grace Park (Hawaii 5-0).

Hamilton

1.1. alkaen
C More

C Moren historian suurin kansainvälinen sarjatuotanto on tammikuussa palvelussa julkaistava Hamilton. Jan Guilloun menestysromaaneihin perustuva Hamilton kertoo agentti Carl Hamiltonista (Jakob Ofterbro). Hamilton on saanut koulutuksensa Yhdysvaltojen laivaston erikoisjoukoissa Navy SEALsissa ja on nyt palannut kotimaahansa, jossa hän työskentelee Ruotsin poliisin tiedustelu- ja turvallisuuspalveluiden eliittiryhmässä. Tukholmaan on kohdistettu joukko pommi-iskuja ja cyberhyökkäyksiä ja poliisi etsii kuumeisesti tahoa iskujen takana. Hamilton joutuu epäilyn kohteeksi itsekin. Onko hän salaa Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA:n leivissä?

The New Pope

Tammikuussa
C More

The Young Pope -sarja saa keväällä jatkoa The New Popen myötä. Paavi Pius XIII:n roolissa jatkaa Jude Law. Law’n rinnalla sarjassa nähdään muun muassa John Malkovich, Silvio Orlando ja Sharon Stone. Sivuroolin on saanut myös industrial-rokkari Marilyn Manson. Sarjan on ohjannut ja käsikirjoittanut palkittu italialaisohjaaja Paolo Sorrentino.

Thin Ice

Keväällä
C More

Ilmastopoliittinen trilleri Thin Ice on upeisiin arktisiin maisemiin sijoittuva C Moren alkuperäissarja, jonka pääroolissa nähdään kokenut ruotsalaisnäyttelijä Lena Endre (mm. Wallander, Miehet jotka vihaavat naisia). Endre esittää Ruotsin ulkoministeriä Elsaa, joka on Grönlannissa neuvottelemassa tärkeää ympäristösopimusta. Vierailu saa dramaattisen käänteen, kun läheisillä vesillä seilaavaan tutkimusalukseen hyökätään. Aluksessa mukana on Elsan poliittinen vastustaja Viktor (Alexander Karim), jonka lasta odottaa Ruotsin tiedustelu- ja turvallisuuspoliisin agentti Liv (Bianca Kronlöf).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja