AVA Elokuva: Rakkauden resepti

Catherine Zeta-Jonesin tähdittämä Rakkauden resepti -komedia nähdään AVAlla perjantaina 28.06. Oletko nähnyt leffan? Jaa elokuvakokemuksesi ja voita!

Herkullisen romanttisessa komediassa newyorkilainen Kate (Catherine Zeta-Jones) on kaunis ja kunnianhimoinen huippukokki, jolla ei ole elämää. Itsenäinen Kate on omistanut elämänsä ruoanlaitolle. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun hänen siskonsa menehtyy onnettomuudessa ja hänestä tulee 8-vuotiaan sisarentyttärensä Zoen huoltaja.

Lopullisesti tuittupää-kulinaristin sopat menevät sekaisin, kun tähtiravintolaan hänen rinnalleen palkataan toinen kokki: italialaista oopperaa rakastava nautiskelija Nick (Aaron Eckhart)...

(No Reservations) Ohjaaja: Scott Hicks, USA/Australia 2007, 101'. Pääosissa: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jenny Wade, Bob Balaban. Elokuva nähdään AVAlla perjantaina 28.06. klo 21:00.

Jaa leffakokemuksesi Rakkauden resepti -elokuvasta ja osallistu kilpailuun! Kaikkien elokuvakokemusten ja arvostelujen kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja