AVA Elokuva: Naimalupa

Robin Williamsin tähdittämä Naimalupa-elokuva nähdään lauantaina 11.05. klo 20. Oletko nähnyt elokuvan? Kirjoita arvostelu ja voit voittaa leffaliput!

Hulvaton komedia umpirakastuneesta nuoresta parista, joka joutuu avioliittokurssille ennen kuin pappi suostuu vihkimään heidät. Ben (John Krasinski) kosii Sadiea (Mandy Moore) romanttisesti kesken perhejuhlien, ja häitä aletaan suunnitella morsiamen kotikirkkoon.

Pastori Frank (Robin Williams) asettaa kuitenkin vaatimukseksi omalaatuisen valmennuskurssinsa, mikä onkin todellinen koetinkivi rakkaudelle. Ben ryhtyy ottamaan selkoa pastori Frankista, kun kurssi alkaa koetella parisuhdetta ja koti täyttyä salakuuntelulaitteista ja robottivauvoista.

(License to Wed) Ohjaaja: Ken Kwapis, USA 2007, 91'. Pääosissa: Mandy Moore, John Krasinski, Robin Williams, Eric Christian Olsen. Elokuva nähdään AVAlla lauantain 11.05. klo 20.00.

"Elokuva on viihdyttävä ja romanttinen "hömppä"komedia. Parin suhde ajautuu kriisiin avioliittoleirin aikana. Kumpikin osapuoli uskoo pastorin sanaan, vaikkei se olisi totta. Pastorilla on paha tapa kuunnella ja tarkkailla paria yksin ja yhdessä, jolloin voi antaa harhaanjohtavaa tietoa pariskunnalla. Pahimmillaan häät ovat jo katkolla, kunnes sulhanen huomaa pastorin toimet. Elokuva toimii hyvin viihteenä, ei missään tapauksessa kannata ottaa mallia pariskunnan käytöksestä." Kati

"Robin Williams on hauska tässäkin leffassa, Ihan kiva komedia, hyvää ajanvietettä, voi taas katsoa, kun en muista tarkkaan." Päivi


Jaa leffakokemuksesi Naimalupa-elokuvasta ja osallistu kilpailuun! Kaikkien elokuvakokemusten ja arvostelujen kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja