AVA Elokuva: Fool's Gold – kultaakin kalliimpaa

Vauhdikas seikkailukomedia Fool's Gold – kultaakin kalliimpaa nähdään AVAlla lauantaina 26.10. klo 21. Oletko nähnyt leffan? Jaa elokuvakokemuksesi ja voita leffaliput!

Kate Hudson ja Matthew McConaughey tähdittävät hulvatonta toimintaelokuvaa, joka pursuaa eksotiikkaa, vauhtia ja romantiikkaa. Tohelo Finn etsii vuosisatojen ajan kadoksissa ollutta aarretta, mutta kun vene uppoaa ja vaimo Tess ottaa avioeron, on rahaton mies kiipelissä.

Jotta arvaamaton aarrejahti voi jatkua, Finnin on vakuutettava rakastamansa Tess sekä tämän rahakas työnantaja tyttärineen olevansa oikeilla jäljillä. Seikkailijoilla ei ole vitkuttelemista, sillä aarre on löydettävä ennen kuin muut aarteenmetsästäjät – kullanhimoinen räppäri sekä Finnin entinen oppi-isä – noukkivat merkittävät kalleudet hyppysiinsä.

"Elokuva oli viihdyttävä, hyväntuulinen ja sopivan jännittävä. Leffan äärellä on viihtynyt katsoja sukupuoleen katsomatta." Nadja

(Fool's Gold) Ohjaaja: Andy Tennant, USA 2008, 113'. Pääosissa: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Alexis Dziena, Donald Sutherland, Ewen Bremner. Elokuva nähdään AVAlla lauantaina 26.10. klo 21:00.

Onko Fool's Gold onnistunut seikkailuelokuva? Jaa leffakokemuksesi ja osallistu kilpailuun! Kaikkien elokuvakokemusten ja arvostelujen kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!
Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat