Mainos

Autoilija törmäsi isään ja kaksivuotiaiseen lapseen - äiti ehti väistää

Autoilija törmäsi sunnuntai-iltana noin kello 21 jalkaisin liikkeellä olleeseen perheen isään ja 2- vuotiaaseen lapseen Iin Illinsaaressa.

Kaikki osalliset olivat olleet tulossa nelostieltä Illinsaarentietä idän suuntaan, kun autolla ajanut paikkakuntalainen mies oli oikealle kaartuvassa mutkassa menettänyt autonsa hallinnan ja törmännyt tien vasemmassa laidassa jalkaisin liikkeellä olleen isän ja vaunuissa olleen 2- vuotiaan lapsen päälle.

Törmäyksen voimasta mies ja lapsi olivat lentäneet ojaan ja he olivat loukkaantuneet. Molemmat toimitettiin OYS:aan. Alustavien tietojen mukaan kummallekaan ei ole aiheutunut vakavia vammoja törmäyksessä.

Tilanteessa oli mukana myös perheen äiti, joka oli kävellyt miehen perässä, mutta hän oli ehtinyt hypätä sivuun auton alta.

Auton kuljettaja oli ensin pysähtynyt paikalle, mutta poistunut hetken päästä paikalta jättämättä tietoja itsestään.

Poliisipartiot suorittivat auton ja sen kuljettajan etsintää paikalla ja poliisikoiran ohjaaja löysikin auton kuljettajan jäljestämisen perusteella n. kahden tunnin kuluttua eräästä autiotalosta useiden kilometrien päästä tapahtumapaikasta.

Miehelle suoritettu puhalluskoe osoitti miehen olleen alkoholin vaikutuksen alaisena tapahtumahetkellä Mies määrättiin heti väliaikaiseen ajokieltoon, hänet otettiin kiinni ja toimitettiin Oulun poliisilaitokselle.

Haukiputaan poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.