Autistinen tyttö luuli morsianta Tuhkimoksi – ihastuttava kohtaaminen valloitti: "Malliesimerkki siitä, millainen tosielämän prinsessan kuuluu olla"

Kun 5-vuotias Layla Lester näki puistossa naisen morsiuspuvussa, hän innostui. Prinsessoja rakastava Layla oletti naisen olevan sadusta tuttu Tuhkimo!

Kun vastanaineet Olivia ja Caleb Spark viettivät aikaa puistossa hääkuvia ottaen, he kohtasivat yllättävän ihailijan. 5-vuotias Layla Lester näki Olivian morsiuspuvun ja oletti tämän olevan sadusta tuttu Tuhkimo, kertoo Waff.com.

– Yllättäen pieni tyttö juoksi Olivian luo huutaen "Tuhkimo, Tuhkimo!". En tiennyt, pitäisikö minun ottaa kuvia, mutta tytön äiti katseli ja vaikutti siltä, että se sopi hänelle, kuvaaja Nicole Wickins sanoo.

"Tuhkimo" rohkaisi autistista tyttöä

Layla on autistinen eikä hän äiti Jessica Lesterin mukaan yleensä ota helposti kontaktia tuntemattomiin. "Tuhkimo" kuitenkin rikkoi jään.

– Kun hän näkee prinsessan, hän rakastaa tätä, koska hän rakastaa prinsessoja, äiti selitti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Olivia oli saamastaan huomiosta imarreltu.

– Olin kyynelissä, kun hän luuli minua prinsessaksi, ja se teki päivästä vielä mahtavamman kuin se jo oli, morsian kuvailee.

Layla halusi koskettaa Olivian mekkoa ja kehui tätä kauniiksi. Myös Olivia heittäytyi tilanteeseen täysillä.

– No, me menemme nyt tanssiaisiin, hän totesi tytölle tapaamisen lopuksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Olivian tuore anoppi jakoi kertomuksen kohtaamisesta Facebookissa. He toivoivat löytävänsä tytön ja tämän äidin, jotta voisivat jakaa kuvat heille.

Tuntemattomat keräävät nyt rahaa Laylan "prinsessamatkaan" 

Pian perheet löysivät toisensa. Olivia hankki ”suurimmalle fanilleen” lahjoja tapaamista varten. Äiti kehuukin morsiamen toimintaa.

– Hän on malliesimerkki siitä, millainen tosielämän prinsessan kuuluu olla. Hän on kiltti ja ihana ja teki kaikkensa ollakseen kiltti Laylalle, äiti kehuu.

Internetissä ihastuttiin tarinaan niin paljon, että  ihmiset alkoivat kerätä rahaa, jotta Layla pääsisi Disney World -huvipuistoon tapaamaan Disney-prinsessoja. Suurin osa 15 000 dollarin tavoitesummasta kerättiin joukkorahoituksella vain päivissä.

Lähde: Waff.comYahoo.com, Facebook, CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja