Australialaisella rääkkikuurilla uskomattomia tuloksia? Ennen-jälkeen-kuvat hämmästyttävät

Joko olet kuullut nimen Kayla Itsines? Australian vastike Jutta Gustafsbergin bikinidieettihaasteelle houkuttelee naisia uskomattomilla muutoskuvilla.

Siitä supistaan suomalaistenkin kuntosalien pukuhuoneissa, työpaikkojen kahvitauoilla ja keskustelupalstoilla – toimiiko se bikinivartalohaaste, jaksaako niitä treenejä?

Bikinivartalohaaste viittaa rääkkiin nimeltä Kayla Itsines Bikini Body Guide.

Nuori australialainen personal trainer Kayla Itsines on osunut kultasuoneen nettivalmennuksillaan, jotka lupaavat joka naiselle sen täydellisen bikinivartalon. Kiinteät käsivarret, litteä vatsa ja solakat sääret – ei ihme, että naiset ympäri maailman ovat innostuneet Itsinesin treeneistä.Itsinesillä on huimat kolme miljoonaa seuraaja Instagramissa. Somevillityksen syynä lienevät Itsinesin postaamat muutoskuvat, joissa päästään näkemään ohjelmassa onnistuneiden tuloksia.

Ruokavaliota ja rankkaa treeniä yhdistävä ohjelma kestää 12 viikkoa, mutta on saanut ylistyksen lisäksi osakseen myös kritiikkiä. Esimerkiksi suositut Youtube-bloggaajat ovat kritisoineet Itsinesin 1600 kalorin ruokavaliota jo vaaralliseksi treenaaville naisille.

Toimittajamme latasi ilmaisen ensimmäisen viikon treeniohjelman, ja oli tuupertua treenin puolivälissä. Toinen taas on jaksanut treeniä jo viisi viikkoa – näkyykö tuloksia? Lue arviot!

Lue myös:

    Uusimmat