Australialainen Pierre avasi kahvilan vasta kuukausia sitten, kamppailee nyt muiden yrittäjien tavoin – oven alta sujahti liikuttava yllätys: "Toivomme, että tämä auttaisi vähän"

3:03
Helsinkiläinen keittiömestari ymmällään Michelin-ravintolan sushimyynneistä. Katso video!

Australian Melbournessa sijaitsevan kahvilan omistaja jäi sanattomaksi tuntemattoman pariskunnan ystävällisestä eleestä.

The Timbuktu Cafe -nimisen kahvilan omistaja Pierre Patole on monen muun yrittäjän tavoin kamppaillut koronaviruksen vaikutusten johdosta. Pierre kertoo kuitenkin Facebookissa yllättävästä, pientä helpotusta tilanteeseen tuoneesta eleestä.

Melbournelaisen kahvilan oven alta oli sujautettu kirjekuori, joka sisälsi 750 Australian dollaria eli noin 446 euroa. Mukana tuli kirje, jossa eläkeläispariskunta selitti rahan olevan valtion koronaviruksen vuoksi maksamaa tukea. Pari halusi lahjoittaa rahan Pierren kahvilalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Toivomme, että tämä auttaisi vähän"

– Hallitus sanoo, että 750 dollaria on tarkoitettu meille, jotta voimme käyttää sen taloutta auttaaksemme. En voi kuvitella mitään, mitä tarvitsisin, johon sen käyttäisin, ja olen ajatellut, että haluaisin lahjoittaa sen sinun yrityksellesi, kirjeessä sanotaan.

Kahvilan omistajaa myös kiitellään tämän pyrkimyksistä luoda uutta perheyritystä.

– Lisäksi aina yhtä hymyilevä vastaanottosi rankoista ajoista huolimatta, se auttaa meitä kaikkia.

– Toivomme, että tämä auttaisi vähän [sinua].

"Olen sanaton"

Pierre oli luonnollisesti liikuttunut yllättävästä eleestä.

– Kuka ikinä oletkaan, kiitos niin paljon. Olen sanaton, Pierre totesi kahvilan Facebook-tilillä, jossa julkaisi kuvan kirjeestä.

Julkaisuun on reagoitu yli 23 000 kertaa. Pariskunnan elettä on kehuttu vuolaasti.

Pierren kahvilasta saa tällä hetkellä ruokaa ja juomaa vain take awayna, joten tuotot ovat tippuneet kymmenillä prosenteilla, kuten on käynyt muissakin kahviloissa ja ravintoloissa. Pierre kertoo australialaisen News.com.au-sivuston haastattelussa avanneensa kahvilan vasta neljä kuukautta ennen koronavirusta, joten kirje sai hänet tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja