Mainos

Asuntoa Punavuoresta kaupattiin 11 eurolla – myyjän puhelin pirisi koko aamun

Asunto-ilmoituksia sunnuntain Helsingin Sanomista selaavat bongasivat tänä aamuna lehdestä todellisen helmen – yksiö Punavuoresta 11 eurolla! Ei siis mikään ihme, että kiinteistövälitystoimisto Kotijoukkueen myyntineuvottelijan Outi Kamajan puhelin on pirissyt aamusta alkaen.

– Parikymmentä puhelua on tullut, Kamaja kommentoi MTV Uutisille.

Lounaan hinnalla asunto ei luonnollisesti ollut myynnissä, ja hupimielessä puheluita tulikin Kamajan mukaan vain pari. Suurin osa soittajista oli sen verran hintatietoisia Helsingin asuntohinnoista, että he halusivat kuulla 25 neliön asunnon oikean myyntihinnan, noin 175 000 euroa, jolla ilmoitus Kamajan mukaan lähti lehteen.

– Ilmoituksen tekomatkalla on tapahtunut jotakin, Kamaja selittää erhettä.

Kamaja kertoo odottaneensa useita soittoja, mutta se yllätti, että puhelin pirisi jo aamuyhdeksästä lähtien. Ilmoitus oli vain päivän lehdessä eikä sitä löydy esimerkiksi Kotijoukkueen nettisivuilta.

– Asunto tulee myyntiin vasta ensi viikolla, nyt kyse on vasta ensitiedustelusta, Kamaja muistuttaa.

Ilmoitus oli Helsingin Sanomien Koti-liitteessä. Sen journalistisesta sisällöstä vastaava tuottaja Päivi Huotari kertoi MTV Uutisille, ettei HS voi sunnuntaina kommentoida asuntoilmoituksiin liittyviä asioita.

Uutisoimme asuntojen hintatasosta muun muassa marraskuussa 2016.

1:10

2:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.