Pikkukunnan vanhasta kerrostalosta myydään seitsemää asuntoa lähes 9 miljoonalla eurolla: "Yritetään päästä lopuistakin eroon"

Haapajärvellä erikoinen myynti-ilmoitus – hintapyyntö lähes yhdeksän miljoonaa! 0:10

Asunnonvälityssivusto Etuovi.comista löytyy myynti-ilmoitus, joka saa hieraisemaan silmiään epäuskoisena. Noin 7300 asukkaan Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevasta kerrostalosta on myytävänä seitsemän asuntoa hintaan 8 888 888 euroa.

Vuonna 1976 rakennetussa kerrostalossa sijaitsevien asuntojen pinta-ala on yhteensä 424,5 neliötä, joten neliöhinta nousee lähes 21 000 euroon.

Tavoitimme asuntoja myyvän Raimo Tarkiaisen, joka on ilahtunut ilmoituksen saamasta huomiosta. Hän myöntää juuri huomion herättämisen olleen ilmoituksen tarkoitus ja paljastaa, että hintapyynnin kanssa ei olla tosissaan liikkeellä.

– Juuri sitä on haettu, että ihmiset ottaisivat yhteyttä. On ollut ihmisiä, jotka eivät ymmärrä, mutta myös niitä, jotka tietävät mitä tässä ajetaan takaa.

Kiinnostusta on ollut

Tarkiaisen mukaan kiinnostuneita yhteydenottoja on tullut, mutta kauppoja ei ole vielä syntynyt, vaikka todellinen hintapyynti on huomattavasti ilmoituksessa olevaa alhaisempi.

– 320 000 euroa on lähempänä totuutta, tuolloin neliöhinta on noin 762 euroa.

Itse toisella paikkakunnalla asuva Tarkiainen kertoo, että aikomuksena on nyt luopua omistuksista Asunto Oy Haapajärven Roikola -taloyhtiössä.

– Asuntoja on kunnostettu ja myyty. Nyt yritetään päästä lopuistakin eroon.  

Video: Tältä näyttää 9,7 miljoonan euron asunto Helsingissä:
Tältä näyttää 9,7 miljoonan euron asunto 0:50

Lue lisää: Helsingissä myytävänä 9,7 miljoonan euron asunto – "Häpeilemätön ja varakas täytyy tietysti olla"

Lue myös:

    Uusimmat