Asunto tuhoutui tulipalossa, omistaja suri menettämäänsä koiraa – kahden päivän kuluttua raunioista löytyi yllätys: "Kuulimme yhden palomiehen huutavan"

Näin palo voi syttyä tuikusta 0:50
Näin palo voi syttyä tuikusta!

Kayla Blake sai kuin ihmeen kaupalla rakkaan Rebel-koiransa takaisin.

Kayla Blake menetti tulipalossa kotinsa, mutta hänen Rebel-koiransa henki säästyi. Rebel löytyi elossa tulipalon jäljiltä, vaikka Kayla oli jo luopunut toivosta, kertoo WHSV.

Kuuli tapahtuneesta puhelimitse

Kayla ei ollut kotona tulipalon sattuessa ja kuulikin tapahtuneesta puhelimitse.

– Kun sain soiton, olin romuna ja hyvin hysteerinen, ensimmäinen huolenaiheeni oli, saivatko he Rebelin ulos, nainen kuvaa.

Kayla adoptoi Rebelin kolme vuotta sitten. Kun Kayla ehti asunnolleen, hän sai kuulla karmivan uutisen: palopelastajat eivät olleet voineet mennä asuntoon, koska olosuhteet olivat liian vaaralliset. Pelastuslaitos ei uskonut, että Rebel olisi voinut päästä pakoon tulipaloa, sillä se olisi menehtynyt vähintään kuumuuteen.

Kayla oli murtunut. Hän suri menettämäänsä ystävää.

Kuuli yllättäen haukuntaa

Kahden päivän kuluttua Kayla kävi palaneella asunnollaan ystävänsä kanssa.  Yllättäen hän kuuli haukuntaa paikasta, jossa hänen asuntonsa oli ollut.

Rebel kannetaan ulos. Jos video ei näy, katso se täällä.

Kayla soitti poliisille ja palolaitokselle. Pelastajat menivät tutkimaan palanutta taloa.

Kolmannessa kerroksessa heitä odotti Rebel.

– Kuulimme yhden palomiehen huutavan: "Saimme sen!" ja hän kurkisti ikkunasta ja näytti peukkua, Kayla muistaa.

Vain palovamma nenässä

Rebel oli selvinnyt palosta uskomattoman hyvin. Sen nenässä oli palovamma; muuten koira voi hyvin. Palomiehet löysivät koiran pöydän alta.

Eläinlääkäri tarkasti Rebelin ja julisti sen terveeksi.

– Rebel menee kaikkialle kanssani, joten se on ehdottomasti osa elämäni seuraavaa etappia, mihin sitten päädynkin, Kayla vakuuttaa.

Lähteet: WHSV.com

Lue myös:

    Uusimmat