Kerrostalopalon sammutustyöt jatkuvat Tampereen keskustassa – asukkaita evakuoitu

Kerrostalopalon sammutustyöt jatkuvat Tampereen keskustassa 0:49

Kerrostalossa syttyneen tulipalon sammutustyöt Tampereen keskustassa jatkuvat. Palosta aiheutuu edelleen haittaa myös keskustan liikenteelle. 

Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan Tuomiokirkonkadulla sijaitsevasta kerrostalosta evakuoitiin 15 asukasta on kuljetettu evakuoitikeskukseen varhain aamulla ullakolla syttyneen tulipalon vuoksi. 

Ei vakavia vammoja 

Päivystävän palomestarin mukaan osalle evakuoiduista on tehty terveystarkastus paikan päällä, mutta toistaiseksi kukaan ei vaikuta saaneen palossa vakavia vammoja. 

Ensihoidon tarkastamista ihmisistä yksi on toimitettu jatkohoitoon.

Ainakaan toistaiseksi savu tai sammutusvesi eivät ole tuhonneet kaksiportaisen ja seitsenkerroksisen talon asuntoja, mutta palon sammutus on vielä kesken.

Aamulehden mukaan paikalla on ollut 15 pelastuslaitoksen yksikköä ja sammutustöihin on osallistunut lähes 100 henkilöä.

Palosta liikenneruuhkia

Tampereen keskustan liikenne ruuhkautuu Tuomiokirkonkadun tulipalon takia, kertoo Liikenneviraston tieliikennekeskus.

Poliisi pyytää välttämään liikennettä keskustan alueella pyydetään välttämään. Rautatienkatu on poikki Hämeenkadun ja Vuolteenkadun väliseltä osuudelta. Hatanpään Valtatie puolestaan on poikki Vuolteenkadun ja Hämeenkadun väliseltä osuudelta.

Poliisi sai ilmoituksen Tuomiokirkonkatu 23:ssa alkaneesta tulipalosta kello 05.15. Alustavan tiedon mukaan palo oli saanut alkunsa ullakkotiloista.

Olitko paikalla? Lähetä kuva osoitteeseen kuvat@mtv.fi.​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat