Mainos

Tampereen kerrostalopaloa epäillään tuhopoltoksi – rakennus on edelleen tulessa

0:49

Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan Tuomiokirkonkadulla sijaitsevasta kerrostalosta evakuoitiin 15 asukasta aamulla ullakolla syttyneen tulipalon vuoksi.

Pelastuslaitoksen mukaan sammutustyöt jatkuvat edelleen.

Tutkinnanjohtaja Joni Länsipura Sisä-Suomen poliisilaitoksesta vahvistaa MTV:lle, että tapausta tutkitaan rikosnimikkellä törkeä tuhotyö.

– Poliisi ei pääse tutkimaan rikospaikkaa vielä mahdollisesti pitkään aikaan, sillä talo palaa yhä osittain. Tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus törkeästä tuhotyöstä. 

Poliisi ei tässä vaiheessa pysty vahvistamaan, epäileekö se tapauksessa yhtä vai useampaa tekijää.

Yksi toimitettu jatkohoitoon

Päivystävän palomestari kertoi aikaisemmin STT:lle, että osalle evakuoiduista on tehty terveystarkastus paikan päällä, mutta toistaiseksi kukaan ei vaikuta saaneen palossa vakavia vammoja. 

Ensihoidon tarkastamista ihmisistä yksi on toimitettu jatkohoitoon.

Tampereen keskustan liikenne ruuhkautuu Tuomiokirkonkadun tulipalon takia, kertoo Liikenneviraston tieliikennekeskus.

Poliisi pyytää välttämään liikennettä keskustan alueella pyydetään välttämään. Rautatienkatu on poikki Hämeenkadun ja Vuolteenkadun väliseltä osuudelta. Hatanpään valtatie on avattu liikenteelle.

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse tiedottaa, että useat bussilinjat ajavat poikkeusreittiä tulipalon vuoksi. Poikkeusreitit näkee yhtiön verkkosivujen tiedotteesta

Poliisi sai ilmoituksen Tuomiokirkonkatu 23:ssa alkaneesta tulipalosta kello 05.15. Alustavan tiedon mukaan palo oli saanut alkunsa ullakkotiloista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.