Asiat tärkeysjärjestykseen! Pojan karmiva kirje isälle muistuttaa siitä, mikä elämässä on tärkeää

Netissä leviävä tarina muistuttaa siitä, mikä elämässä on tärkeää.

Seuraava netissä leviävä tarina ei ehkä ole totta, mutta se on hyvä muistutus siitä, mitkä asiat ovat elämässä tärkeitä.

"Isä sattuu kulkemaan poikansa huoneen ohi eräänä iltapäivänä, kun hälytyskellot alkavat soida hänen päässään. Pojan sänky on pedattu, vaatteet on siivottu pois. Huone on täysin siisti. Tyynyn päällä näyttäisi olevan kirjekuori. Sen päällä lukee 'Isä'.

Isä kiiruhtaa huoneeseen, nappaa kirjekuoren ja repii sen auki odottaen jotain järkyttävän kamalaa. Hän ottaa kirjeen esiin ja alkaa lukea:

'Rakas isä, kirjoitan tätä kirjettä katuen ja surullisena. Minun täytyi karata uuden tyttöystäväni kanssa, koska halusin välttää kohtauksen sinun ja äidin kanssa. Olen löytänyt suuren intohimon Stacyn kanssa, ja hän on niin mukava, mutta tiesin, ettette hyväksyisi häntä lävistysten, tatuointien ja tiukkojen motoristivaatteiden vuoksi sekä siksi, että hän on paljon minua vanhempi.

Mutta kyse ei ole vain intohimosta, isä: hän on raskaana. Stacy sanoi, että meistä tulee todella onnellisia. Hän omistaa asuntovaunun metsässä, ja hänella on polttopuita koko talveksi. Unelmoimme yhdessä siitä, että saisimme paljon lapsia.

Stacy on avannut silmäni sille, ettei marihuana oikeastaan satuta ketään. Kasvatamme sitä itse ja teemme vaihtokauppoja kommuunin muiden ihmisten kanssa – saamme niin paljon kokaiinia ja ekstaasia kuin haluamme.

Sillä välin rukoilemme, että tiede löytää parannuksen AIDSiin, jotta Stacy voisi paremmin. Hän todella ansaitsee sen.

Älä huoli, isä. Olen 15, ja tiedän, miten pitää huolen itsestäni. Olen varma, että jonain päivänä tulemme takaisin vierailulle, jotta voitte tutustua lukuisiin lapsenlapsiinne.

Rakkaudella,

Joshua

P.S. Isä, mikään edellä mainittu ei ole totta. Olen Jasonin luona. Halusin vain muistuttaa siitä, että elämässä on pahempiakin asioita kuin todistukseni, joka on keittiön pöydällä. Soita, kun minun on turvallista tulla kotiin!' "

Lue myös:

    Uusimmat