Asiantuntija kertoo Ensitreffit alttarilla -pariskuntien valinnasta: "Prosessi on tosi pitkä ja monivaiheinen"

7:42

Asiantuntija vieraili Huomenta Suomi -ohjelmassa kertomassa, millainen prosessi Ensitreffit alttarilla -ohjelman taustalla käydään vuosittain läpi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kuusi toisilleen tuntematonta suomalaista avioituu ensinäkemältä ja aloittaa yhteisen taipaleensa pariskuntana. Ohjelman asiantuntijana tutuksi tullut Elina Tanskanen kertoi Huomenta Suomessa, millainen prosessi ohjelmaan valittujen rohkeiden suomalaisten kanssa on käyty läpi.

Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen on ollut mukana valitsemassa tällä kaudella suosikkisarjassa avioituneita pariskuntia. Tanskanen kertoo, että tie siihen, että pariskunnat avioituvat, on yllättävän pitkä.

– Koko tämä valmentautumisprojekti lähtee jo niistä valintahaastatteluista, hän kertoo.

– Se valintaprosessi on tosi pitkä ja monivaiheinen, ja jo siinä me rupeamme työstämään sitä, että mitä he toivovat arjelta ja tunnustelemme, että minkätyyppisiä kipukohtia sieltä voi nousta

Millainen parisuhde kestää?

Yksi asiantuntijoiden tärkeimmistä tehtävistä on yrittää löytää pariskuntia, joiden suhteet kestävät. Tämä tehtävä ei kuitenkaan ole kenellekään helppo tehtävä. Erityisen paljon asiantuntijat pohtivat valintavaiheessa sitä, kuinka erilaisia osapuolet ovat – ja toisaalta, kuinka samanlaisia he ovat.

– Tämä on sellainen kysymys, jota paljon pohditaan, ja meillä ei ole siihen sellaista sataprosenttista vastausta, eikä meillä ole kristallipalloa, ja mielestäni se on ehkä ihan hyvä niin. Se olisi vähän ehkä hassua sanoa näin isoista teemoista, että olisi joku varma tieto, Tanskanen summaa.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin klo 21

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja