Asiakkaat ulos, koirat sisään – kahvila antaa kodittomien koirien nukkua sohvillaan

Eläinystävällinen kahvilan omistaja avasi ovensa kulkukoirille kiinnittääkseen ihmisten huomiota eläinten hyvinvointiin. 

Facebookissa julkaistu kuva kahvilassa nukkuvista koirista levisi hetkessä ihmisten tietoisuuteen. Kuvassa näkyy useita penkeillä nukkuvia kulkukoiria, jotka ovat saaneet yöpaikan kahvilan suojista. 

Tämä kreikkalaisen kahvila Hott Spottin pitäjän epäitsekäs teko on saanut paljon huomiota medioissa ympäri maailmaa.

Kulkukoiria jo yli miljoona

Kuva koirista on otettu Lesvoksen saarelta Kreikasta. Tässä maassa eläintensuojelua koskevat tiukat lait, mutta todellisuus on aivan toisenlainen. Monenlaisia kriisejä kokenutta maata leimaavat välinpitämättömyys, huolimattomuus ja jopa pahoinpitelyt eläinsuojeluasioissa.

Kreikassa monet ihmiset ovatkin joutuneet luopumaan lemmikeistään, sillä heillä ei ole varaa pitää niitä tiukentuneen taloustilanteen vuoksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka kulkukoirien määrä onkin lisääntynyt huomattavasti, myös hyväntekijöitä löytyy. Yksi heistä on tämä ystävällinen kahvilanpitäjä, joka on avaa kahvilansa ovet kulkukoirille asiakkaiden lähdettyä. Kulkukoirat ovat päässeet jo heinäkuusta lähtien viettämään öitään kahvilan suojiin.

Erään asiakkaan Facebookissa jakama kuva penkillä nukkuvista koirista lähti leviämään nopeasti, ja teko on saanut huomiota medioissa ympäri maailmaa.

Kahvilan kampanja haluaa kiinnittää huomiota maan kasvavaan kulkukoiraongelmaan, sillä aikaisemmin tänä vuonna Kreikka tiedotti, että maassa on jo yli miljoona koditonta koiraa. 

Haaveiletko koirasta? Katso videolta vinkit oikean koiran valintaan:

6:47

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja