Mainos

Sydämellinen teko! Bussikuski pelasti kulkukoirat myrskystä

Bussikuskin epäitsekäs teko on kerännyt runsaasti kiitosta sosiaalisessa mediassa. Tämän tarinan luettuasi on helppo ymmärtää miksi.

Viime viikolla Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin iski raju ukkosmyrsky, joka sai kaupungin kadut tulvimaan vedestä. Keskellä rankkasadetta paikallinen bussikuski katsoi aiheelliseksi tarjota kyydin kahdelle epätoivoiselle vapaamatkustajalle.

Kun kuski huomasi kylmissään olevien kulkukoirien värjöttelevän sateessa, mies pysäytti auton ja otti koirat kyytiin. Hän ei voinut jättää nelijalkaisia ystäviä pulaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ne olivat kaksi pientä pelokasta koiraa. Hän ei yrittänyt häätää niitä ulos. Hän puhui niille kuin ne olisivat olleet hänen omiaan, erikoista tapahtumaa todistanut matkustaja kertoo.

Miestä kutsutaan jo sankariksi 

Erikoisesta bussimatkasta otetut valokuvat todistavat, kuinka paljon koirat bussikuskin hyväsydämisyydestä oikein nauttivat. Toinen koirista päätyi lopulta makaamaan kuskin jalkoihin aivan kuin lohdutusta ja turvaa hakien.

Tarina ei kerro, ottiko bussikuski kyytiin lisää vapaamatkustajia tai mitä tapahtui hänen työvuoronsa päätyttyä. Yksi asia on kuitenkin varmaa; bussikuskin epäitsekästä tekoa kylmettyneitä koiria kohtaan voidaan kutsua sankariteoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvat koirien bussimatkasta päätyivät myös Facebookiin, jossa ne ovat keränneet kymmeniä tuhansia tykkääjiä. Bussikuskin henkilöllisyyttä ei ole vielä saatu selville, mutta liikenneyhtiö toivoo miehen astuvan esiin ylpeänä teostaan.

Lähde: TheDodo

***

1:54


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.