Asiakkaan sisääntulo ajoi veitsellä uhanneen kioskiryöstäjän karkuun – oletko nähnyt tätä huppupäätä?

Lappeenrannassa tapahtui eilisiltana törkeän ryöstön yritys. Tekijä pakeni paikalta ilmeisesti asiakkaan säikyttämänä.

Teko tapahtui noin kello 20. Rikoksesta epäilty on nuorehko, noin 185 senttimetriä pitkä mies. Hän oli hoikkavartaloinen ja pukeutunut mustiin housuihin ja tummaan huppariin. Kasvonsa peittänyt mies oli Lappeenrannan Hakalissa kehottanut veitsellä uhaten kioskin työntekijää luovuttamaan hänelle rahat.

Samaan aikaan kioskiin saapui kuitenkin asiakas, joka oli ilmeisesti pelästyttänyt ryöstöä yrittäneen miehen, joka poistui kävellen Hovipellon suuntaan. Tekoa tutkitaan törkeän ryöstön yrityksenä. Poliisin julkaisemat kuvat epäillystä rikollisesta ovat tämän jutun pääkuvassa.

Poliisi toivoo vihjeitä ryöstöyritykseen liittyvissä asioissa puhelinnumeroon 0295414559 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Suurimuotoista töhrintää keskustassa

Poliisi toivoo vihjeitä myös suurimuotoisesta vahingonteosta Lappeenrannan keskustassa. Viime lauantain ja sunnuntain välisenä aikana liikerakennuksiin, kerrotaloihin ja muutamiin ajoneuvoihin oli maalattu isokokoisia tuhruja, niin sanottuja tageja, spraymaalilla.

Poliisin tiedossa on noin kymmenen tapausta, mutta uskoo tapauksia ilmenevän lisääkin. Aiheutuneet vanginton lasketaan tuhansissa euroissa.

Myös töhrinnästä voi ilmoittaa yllä mainittuihin yhteystietoihin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja