Mainos

Kuka yritti ryöstää kioskin Helsingissä? Poliisi julkaisi kuvat epäillystä – kaipaa havaintoja henkilöllisyyden selvittämiseksi

Poliisi tutkii Meri-Rastilassa sijaitsevaan kioskiin kohdistunutta ryöstön yritystä. Viranomaiset kaipaavat nyt silminnäkijähavaintoja käsiaseella uhanneesta ryöstäjästä tapauksen selvittämiseksi.

Ryöstön yritys tapahtui Helsingin Meri-Rastilassa tiistaina 15.10.2019.

Oranssiin työmiehentakkiin sonnustautunut mies asteli osoitteessa Kaivonkatsojantie 13 sijaitsevaan kioskiin noin puoli yhden aikaan iltapäivällä. Hän uhkasi myyjää käsiaseella ja vaati tätä luovuttamaan rahaa kassasta.

– Teko keskeytyi jostakin syystä, eikä uhkaaja saanut lainkaan omaisuutta haltuunsa. Hän poistui paikalta ilman saalista. Tämän perustella tekoa tutkitaan ryöstön yrityksenä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi kaipaa havaintoja tästä miehestä

Poliisi julkaisi valvontakamerakuvia miehestä silminnäkijähavaintojen toivossa tapauksen selvittämiseksi.

Tämänhetkisten tietojen mukaan tekijä on noin 180-senttinen tukevahko mies, joka puhuu suomea. Hänen arvioidaan olevan 30–40-vuotias.

Tekohetkellä mies oli pukeutunut yläosaltaan oranssiin ja alaosaltaan mustaan työmiehen takkiin, mustaan karvapäähineeseen ja harmaisiin housuihin. Jalassaan tekijällä oli mustat lenkkarit, joissa on valkoiset pohjat.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana puhelinnumeroon 0295 476 145 tai sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja