Koronavirukseen sairastunut Tunteita ja tuoksuja -tähti kertoo taudin olleen tuskainen kokemus

Näyttelijä toteaa kärsineensä kuumeesta ja hänellä on ollut vaikeuksia hengittämisen kanssa.

Suomessakin suositusta Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tuttu näyttelijä Greg Rikaart, 43, sairastui koronavirukseen. Perheestään eristäytynyt tähti sai rajuja oireita. Hän tunsi hengittämisen vaikeaksi.

Rikaart kirjoittaa Instagram-tilillään saaneensa positiivisen testituloksen koronaviruksesta. Näyttelijä kunto on kuitenkin paranemaan päin. Saippuasarjassa Kevin Fisher -nimistä hahmoa näyttelevä Rikaart kuvailee koronavirusta elämänsä vaikeimmaksi kokemukseksi. Hän kertoo perheensä saaneen yskän kaksi viikkoa sitten ja hänen poikansa oli tullut kotiin korkeasta kuumeesta kärsineenä.

– Olemme kaikki selvinneet, mutta tunnen itseni raihnaiseksi, Fisher kertoo Instagramissa.

Näyttelijä sanoo julkaisussaan, että hän elää normaalisti terveellistä elämää, johon kuuluu muun muassa säännöllinen kuntoilu. Koronavirukselle altistunut Rikaart on ollut puolitoista viikkoa eristyksissä perheestään.

– Minulla oli kuumetta 11 päivän ajan, vaikeuksia hengittää ja minulle diagnosoitiin alun perin keuhkokuume.

Kuume on kuitenkin nyt kadonnut. Näyttelijällä on 3-vuotias poika yhdessä aviomiehensä Robert Sudduthin kanssa. Rikaart lähettää koronavirukselle hyvästit.

– Hyvä yritys, koronavirus, mutta minulla on vielä toiset 4-5 vuosikymmentä kokemuksia jäljellä heidän kanssaan, Rikaart viittaa perheeseensä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja