Ashton Kutcher ei yltänyt edeltäjänsä palkoille

Ashton Kutcherista tuli kertaheitolla television parhaiten palkattu miesnäyttelijä, kun hän siirtyi Charlie Sheenin saappaisiin Miehen puolikkaat -sarjassa. Aivan samalle tasolle nuori näyttelijä ei vielä yltänyt, jos palkkapussia verrataan.

Talousmedia Forbes on julkistanut tämän vuoden parhaiten palkatut näyttelijät ja ykköspaikan odotetusti vei rahakkaan sopimuksen televisioyhtiö CBS:n kanssa tehnyt Ashton Kutcher. Uusi Miehen puolikkaat -tähti tienasi vuodessa 24 miljoonaa dollaria.

Kutcher teki rahaa myös yrityssijoituksillaan. Viime vuoden aikana hän osti miljardilla dollarilla Skypen, Spotifyn ja online-palvelu Airbnbin osakkeita.

Huimasta tilistään huolimatta, 34-vuotias näyttelijä ei pärjännyt edelliselle Miehen puolikkaat -tähdelle Charlie Sheenille. Veteraaninäyttelijä johti parhaina päivinään Forbesin listaa ylivoimaisesti. Vuosi sitten Sheenin palkkapussiin kilahti peräti 40 miljoonaa dollaria. Tänä vuonna mies ei enää mahtunut edes kymmenen parhaan joukkoon.

Ketä tähtiä Forbes nosti viiden parhaimman palkatun joukkoon? Paljon Kutcherin aisapari Jon Cryer oikein tienasi? Lue lisää: Ashton Kutcher ei yltänyt edeltäjänsä palkoille

MIEHEN PUOLIKKAAT jatkuu Subilla maanantaina 26.11. kello 19.30.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja