Kylmäävä valvontakameran video: Amerikkalainen teinityttö heräsi keskellä yötä – huppupäinen hiippailija seisoi sängyn vierellä

Kylmäävä valvontakameran video: teinityttö heräsi keskellä yötä, huppupäinen hiippailija seisoi sängyn vierellä 1:26
Katso tästä valvontakameran tallenne yöllisistä kauhunhetkistä.

Teinityttö heräsi tunteeseen, että joku tarkkaili häntä pimeässä. Valvontakameran materiaali paljasti öisen tunkeilijan pimeydessä.

Teini-ikäinen Aniyah Robinson heräsi noin kello 2.30 Wichitassa, Kansasissa siihen, että hänen vierellään pimeässä huoneessa seisoi tuntematon mies. Kyseinen mies ei ollut nuoren tytön mielikuvituksen tuotetta, sillä valvontakamerat nappasivat öisen tunkeilijan myös nauhalle.

Aniyahin herättyä huppupäinen mies lähti vikkelästi livohkaan. Teinistä sen sijaan tuntui, kuin hän olisi joutunut keskelle kauhuelokuvaa.

– Se pelästytti minut, koska joku seisoi ylläni ja katseli minua, enkä minä tiennyt siitä mitään. Se oli niin pelottavaa, Aniyah kertaa CNN:lle.

– Hän kirkui ja huusi minulle, että ”äiti, joku on talossamme!”, Angel Robinson, Aniyahin äiti kertoo öisistä tapahtumista.

Angel varmisti, että kaikki talossa olleet olivat turvassa, ennen kuin soitti poliisit apuun. Tunkeilija oli kuitenkin jo poistunut paikalta. Turvakameran materiaalista voi nähdä, että perheelle tuntematon mies oli hiippaillut ympäri taloa jo hyvän aikaa ja kurkkinut jokaiseen makuuhuoneeseen. Tunkeilija ei satuttanut ketään, eikä varastanut mitään irtaimistoa.

– Se on minusta pelottavaa, koska emme tiedä, mitä hän halusi. En tiedä, mitä hän haluaa ja voiko hän tulla takaisin, Angel pohtii.

Lue uusimmat lifestyle-aiheet.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat