Arttu Lindeman palasi pitkän hiljaiselonsa jälkeen someen – Jaajo Linnonmaan kommentti sai somekansan ärähtämään

Arttu Lindeman sai platinalevyn Lahden suurmäen huipulla 2:07
Arttu Lindeman sai platinalevyn Lahden suurmäen huipulla

Jaajo Linnonmaan Arttu Lindemanille osoittama kommentti on närkästyttänyt somekansaa.

Alun perin Youtuben kautta julkisuuteen noussut ja sittemmin laulajana tunnettu Arttu Lindeman, 25, piti pitkään matalaa profiilia niin musiikki- kuin somerintamallakin. Miehen somekanavat ammottivat pitkään tyhjyyttään, ja viimeisimmän kappaleensa hän julkaisi vuonna 2020.

Julkisuudesta toviksi kaikonnut muusikko rikkoi kuitenkin äskettäin hiljaiselonsa, ja postasi Instagram-tililleen kuvan itsestään. Kuvassa Lindeman seisoo kahden kiviseinämän välissä aurinkolasit otsallaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lindemanin someseuraajat ovat postauksen kommenteista päätellen innoissaan tämän paluusta sosiaaliseen mediaan. Myös radiojuontaja Jaajo Linnonmaa kommentoi laulajan kuvaa ja tämän paluuta Instagramin maailmaan.

– Sä toteutit jokaisen lihavan unelman. Katosit vuodeksi ja tulit pyykkilaudan kanssa takaisin. Nyt on latu auki, radiojuontaja kommentoi.

Linnonmaan kommentin alle on kertynyt useita närkästyneitä vastauksia, joissa ihmiset kritisoivat tämän tapaa kommentoida Lindemanin ulkonäköä. Kommenteissa kuulutetaan muun muassa kehopositiivisuuden perään.

– No nyt oli mauton ja kaikkea muuta kuin kehopositiivinen kommentti, yksi kommentoija huomauttaa.

– Tämmöiset kommentit ei oo ok, toinen toteaa.

– Jaajo korkki kiinni ja aamulla töihin, kolmas kommentoi.

Itse Lindeman ei ole ainakaan toistaiseksi reagoinut Linnonmaan kommenttiin. Linnonmaa ei ole myöskään vastannut saamaansa kritiikkiin.

Lindemanin Läikkyy-nimeä kantava debyyttisingle julkaistiin vuonna 2016 laulajan ollessa 20-vuotias. Kappale on rikkonut sittemmin triplaplatinan rajan Spotifyssa. Lindeman kuvaili keväällä 2021 triplaplatinarajan rikkoutumisen olevan "aivan käsittämätön jutska".

– Mitä nöyrimmät kiitokset kaikille, jotka on näiden vuosien aikana biisiä kuunnelleet, ootte mahdollistanu yhen lahtelaisen räkänokan unelman, hän kirjoitti Instagramissa tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat