Hiljaiseloa viettäneeltä Arttu Lindemanilta yllättävä ulostulo uran alkuajoilta: "Poika oli sisällään tosi pelokas ja epäitsevarma"

Arttu Lindeman on viettänyt hiljaiseloa.

Tubettajana ja sittemmin laulajana julkisuuteen noussut Arttu Lindeman on viettänyt tovin aikaa jo hiljaiseloa. 

Nyt hän kuitenkin teki yllättävän ulostulon uransa alkuvaiheilta. Lindeman kertoo asenteensa olleen tuolloin turhankin itsevarma. 

– Kuvan poika oli aika varma tosi monesta jutusta ja häntäpä ei tarvinnutkaan niissä neuvoa, Lindeman kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli upotus ei toimi, näet julkaisun myös täältä.

Lindemanin mukaan ylimielinen asenne johtui todellisuudessa itsevarmuuden puutteesta. 

– Todellisuudessa kuvassa esiintyvä poika oli sisällään tosi pelokas ja epäitsevarma, mutta hänen luonteellaan se tuli ulos provosoivana käytöksenä sekä leveilynä, oman aseman ”varmisteluna”, hän myöntää.

Asenne on kuitenkin muuttunut. Lindemanin mukaan ihmissuhdeongelmat ja työuupumus saivat hänet ajattelemaan asioista toisin.

– Tarkoitan, että parin työuupumuksen ja lukuisten menetettyjen- tai itse pilattujen ihmissuhteiden jälkeen on toisin.

– Ehkä ajan kanssa kaikki meistä pikkusen rauhottuu, tai aikuistuu, tai mitä se nyt onkaan - en tiedä, eikä mun kuulukaan.

Asennemuutoksen taustalla lienee myös miehen kypsyminen.

– Mä en tullut kerjäämään sääliä omien kasvukipujen myötä, usko tai älä. Sen sijaan mä tulin kiittämään eräästä jutusta ja samalla mulle realisoitui itsellekkin vähän, että miten tässä on oikeesti muuttunut vuosien aikana. 

Lindemanin debyyttisingle Läikkyy julkaistiin vuonna 2016 Lindemanin ollessa 20-vuotias. Kappale on rikkonut sittemmin triplaplatinan rajan Spotifyssa.

– Läikkyy biisi on ylittänyt 12 000 000 kuuntelukerran rajan (3xplatinaa) ja se on aivan käsittämätön jutska hei! Mitä nöyrimmät kiitokset kaikille, jotka on näiden vuosien aikana biisiä kuunnelleet, ootte mahdollistanu yhen lahtelaisen räkänokan unelman.

Tällä hetkellä Lindeman kertoo treenaavansa musiikillisia taitojaan ahkerasti.

– Nyt harjottelen päivittäin laulamista ja kirjottamista ja palailen sitten, kun uudet laulut ja uusi visio on esittelykunnossa. Mutta tosi hyvää kuuluu ja kevät tulee!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja