Arttu-koira lauloi Hoosiannaa kirjaimellisesti kurkku suorana – katso hulvattoman söpö video musiikkileikkikoulun adventtitervehdyksestä

Arttu-koira lauloi Hoosiannaa kirjaimellisesti kurkku suorana – katso hulvattoman söpö video musiikkileikkikoulun adventtitervehdyksestä 1:10
Katso tästä vuoden suloisin ja hauskin Hoosianna-tulkinta, joka on Arttu-koiran ja musiikkikasvattaja Maria Joutsi-Laineen käsialaa!

Korona on pakottanut ihmisiä keksimään mitä mielikuvituksellisempia ratkaisuja toteuttaa harrastuksia kevään ja syksyn aikana. Ylöjärven seurakunta on yksi niistä tahoista, jotka siirsivät muun muassa lasten musiikkileikkikoulun verkkoon.

Videolla Amstaffi-roitunen Arttu-koira ja musiikkikasvattaja Maria Joutsi-Laine laulavat Hoosiannaa ensimmäisen adventin kunniaksi.

– Keväällä nämä Facebooklivessä pidetyt muskarit tulivat tutuiksi ja nyt olemme joutuneet palaamaan tähän, Joutsi-Laine kertoo muskarijärjestelyistä MTV Uutisille.

Huonontuneen koronatilanteen takia Hoosiannaa ei voitu muskarissa laulaa kirkossa paikan päällä, joten se tehtiin videon välityksellä Ylöjärven seurakunnan musiikkileikkikoulun Facebook-sivuilla.

Katso video Arttu-koiran ja Joutsi-Laineen suloisesta Hoosianna-versiosta yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat