Arsenal oli hätää kärsimässä Eurooppa-liigassa, lopussa käänne – villi viittoilu hämäsi maalivahtia?

Arsenal eteni pudotuspeleihin jalkapallon Eurooppa-liigassa, mutta lohkovaiheen päätöskierroksen ottelu Standard Liegeä vastaan oli siltä vähintäänkin tukkoinen. Lontoolaisjätti nousi kuitenkin lopussa kahden maalin takaa 2–2-tasapeliin.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Standard siirtyi 1–0-johtoon toisen jakson alussa. Samuel Bastien ampui rangaistusalueen rajan takaa, ja pallo otti boksissa kimmokkeen Arsenal-puolustaja Sokratisin kädestä. Standardin pelaajat viittoilivat villisti, kun pallo jatkoi tietään kohti maalia. Rangaistuspotkulle ei ollut lopulta tarvetta, kun peliväline lensi häkkiin.

Oma asiansa on, hämäsikö viittoilu Arsenal-maalivahti Emiliano Martinezia, joka seurasi hölmistyneenä pallon painumista verkon perukoille.

Standardin toisen osuman pyssytti boksin sisältä Selim Amallah.

Arsenal taisteli kuitenkin tasoihin, kun Alexandre Lacazette ja Bykayo Saka maalasivat 78. ja 81. minuuteilla.

F-lohkon toisessa ottelussa Vitoria yllätti Eintracht Frankfurtin vieraissa maalein 3–2. Arsenal nappasi lopulta lohkovoiton 11 pisteellä ja Frankfurt tuli toiseksi yhdeksällä pinnalla.

Standardin saldona oli kahdeksan pistettä, ja Vitoria jäi lohkojumboksi viidellä pisteellä.