Ex-HJK-tuittupää latasi Rangersille huipputärkeän maalin – pyyteli heti anteeksi?

Alfredo Morelos ampui Rangersille huipputärkeän johtomaalin Young Boysia vastaan jalkapallon Eurooppa-liigan lohkovaiheen päätöskierroksella. Hän kampesi samalla yksin kilpailun maalipörssin kärkeen.

MAINOS

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Morelos kärkkyi puolen tunnin kohdalla palloa hyökkäyskolmanneksella ja karkasi Young Boys -puolustaja Frederik Sörensenin pihdeistä läpiajoon. Tuittupäänä tunnettu kolumbialainen päätti suorituksensa lataamalla pallon alakulmaan: 1–0.

Morelos otti samalla yksin Eurooppa-liigan maalipörssin kärkipaikan eurokauden kuudennella osumallaan.

Kiintoisana yksityiskohtana Morelos tuuletti osumaansa anteeksipyytelevin elein. Hän elehti ensin kotiyleisön suuntaan kätensä sydämen kuvaksi puristaen, minkä jälkeen hän piti käsiään yhdessä yleisön suuntaan.

C Moren selostaja Tuomas Virkkunen spekuloi, että tuuletuksessa saattoi olla anteeksipyyntelyä sunnuntaisesta Skotlannin liigacupin finaalista. Sen Rangers hävisi Celticille karvaasti 0–1 Morelosin epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen.

– Morelos sai myös kuraa skottimedialta. Paikkoja oli niin mieletön määrä, muun muassa hukattu rangaistuspotku, Virkkunen totesi.

Morelos on edustanut aiemmin urallaan HJK:ta vuosina 2016–17. Rangersissa pelaa myös suomalaiskeskikenttäpelaaja Glen Kamara.

Tiukka jatkotaisto

Young Boysia vastaan isketty osuma oli Rangersille arvokas, sillä G-lohkossa käydään päätöskierroksella tiukkaa taistelua kahdesta pudotuspelipaikasta. Rangers oli ennen tätä kierrosta lohkokärjessä kahdeksalla pisteellä, mutta Porto ja Young Boys hönkivät niskaan seitsemällä pinnalla. Lohkojumbo Feyenoordilla oli viisi pistettä.

Lohkon toisessa ottelussa on iloiteltu maaleilla. Porto johtaa Feyenoordia puoliajalla 3–2, ja se olisi näillä tuloksilla etenemässä Rangersin kanssa jatkoon.

Rangersin ja Young Boysin välinen ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalta ja cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat